Počet MR2 TURBO v ČR?
-
- Člen Týmu
MR2T
Zdar hoši, hlásím další MR2T v ČR..verze 93 Kanada v originál verzi, pouze kola a výfuk není originál, a nějaký ten manual boost controler navíc a zase o EGR+katalyzátor apod. méně
MR2 Turbo MKII
- Toytom
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
MR2 3S-GTE
Nazdar, tak já se taky hlásím, originál USA, kdyby měl někdo zájem, tak ji prodám, chci nové GT86 

Toyota MR2 3S-GTE , GT86, Subaru Forester, Lexus RX350, Subaru WRX STi, Toyota Aygo, Corolla E11 G6R, Corolla E10 1,6Si Corolla E12 wagon http://www.intercars.cz něco pro všechny
Tak to trochu oživým, a rovnou se zeptám, nemá někdo na prodej samosvorný diferenciál, nevím jestli amíci to nechtěly, ale tohle nemám a chci to

snagit

snagit
aha, takže ze Sokolova? Dneska mi psal kámoš, kterýmu u Vás opravujete a upravujete oranžový 300 zx a posílal mi fotku..., budeš to taky nějak upravovat? Přeju s tím autem spokojenost, já ji mám šest let a teď se začala kurvit..., začly reznout prahy, který jsou již třikrát opravovaný za poslední čtyři roky, zase po roce došly brzdový desky, odchází převodovka. o který nevim, zda je totožná se slabší verzí a přestalo svítit podsvětlení palubky, tak jsem z toho trochu nešťastnej...
jinak myslim, že s tím samosvorem to nebudeš mít tak jednoduchý, opět nevim, jak moc to je kompatibilní s ostatníma výkonovejma verzema turbíny, něco se tu o tom již psalo, jinak novej od mám dojem Quaifu, cca. kolem třicítky, jetý tady občas prodával třeba Zemi, ale většinou i s převodovkou a mám dojem že se na tahání mr dvojek už vykašlal, protože ani o díly nebyl extra zájem...
pak už jen ebay
jinak myslim, že s tím samosvorem to nebudeš mít tak jednoduchý, opět nevim, jak moc to je kompatibilní s ostatníma výkonovejma verzema turbíny, něco se tu o tom již psalo, jinak novej od mám dojem Quaifu, cca. kolem třicítky, jetý tady občas prodával třeba Zemi, ale většinou i s převodovkou a mám dojem že se na tahání mr dvojek už vykašlal, protože ani o díly nebyl extra zájem...
pak už jen ebay
marcelus : to ti psal Milda že. Jojo upravovat budu v zástupu našich auto je cca 200Ps prstě málo, tak zatím čerpám informace co a jak, protože tady u nás tohle auto nikdo celkově nezná, tak nejdřív řeším jak řídící jednotka, chci odhadem 350Ps a aby turbo mělo malinko rezervu, takže musím vyřešit jestli se dělá nějaký eprom nebo musím do laditelná RJ, a od toho se budou vyvíjet další věci, jako vstřiky, turbo,palivo, spojka, atd..., takhle auto funguje skvěle, ale je to málo, ono když mám 200Ps a 400Nm diesela, tak je tohle prostě málo.
Jojo, Milda...cendler píše:marcelus : to ti psal Milda že. Jojo upravovat budu v zástupu našich auto je cca 200Ps prstě málo, tak zatím čerpám informace co a jak, protože tady u nás tohle auto nikdo celkově nezná, tak nejdřív řeším jak řídící jednotka, chci odhadem 350Ps a aby turbo mělo malinko rezervu, takže musím vyřešit jestli se dělá nějaký eprom nebo musím do laditelná RJ, a od toho se budou vyvíjet další věci, jako vstřiky, turbo,palivo, spojka, atd..., takhle auto funguje skvěle, ale je to málo, ono když mám 200Ps a 400Nm diesela, tak je tohle prostě málo.

o to jsem se nikdy moc nezajímal, ale co si pamatuju, tak jsem se o tom bavil mám dojem s Liborem13, kterej říkal že se jednou snažil upravovat řídící jednotku na mr2, ale že vobrovskej průser a právě na rozdíl od nissanů, který povětšinou děláte, se nástavbový řídící jednotky nevyráběj nebo to alespoň není tak běžný...
Hele koukal jsem do inzerátů a nevim jestli přesně tohle není to co hledáš:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=33057
Jinak spojku mám právě od Libora keramickou XTD stage 3, jsem spokojenej, ale mám dojem, že je dimenzovaná do 300PS. Nevim jestli se ještě náhodou nevyrábí stage 4, která by měla bejt do 400PS
Jinak ještě jsem si vzpomněl, že kdysi tady psal, že chce na podobný výkon navyšovat mr dvojku Marat(co měl tu CRX na sprinty), ale pak už tady nepsal, tak nevím jak to dopadlo, nebo jestli se na to vykašlal..., možná by za to stálo se ho zeptat-jeho příspěvek:
Moje Mr2 je teď jpn turbo verze a už je skoro dodělaná, bude to 400-500hp pro denní provoz. Měl jsem nebo mám všchny zde zmíněné vozy včetně toho exige a popravdě si myslím, že to bude pro tu toyotu moc velký výkon na tu zadní nápravu, už teď s cca 260 hp mi na okruhu na výjezdech klouzala, jinak si myslím, že 600 hp by nebylo nic nemožného (adresováno autorovi tohoto postu). Osobně ale nejsem příznivce předělávek, cením si co nejvíce originální vzhled.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=30
www.marat.cz
Ahoj co se týče samosvoru tak se dával standardně až od rv93 do té doby jen za příplatek (má je bohužel též bez) jinak pokud budeš shánět origo tak počítej,že jsou i jiné poloosy a náboje.Co se týče výkonu tak kolem 300ps bys měl dosáhnout bez větších zásahu do motoru....jakmile ale vyměníš turbo pak už to jede,trysky aby to nebylo chudý,čerpadlo,programovatelnou ŘJ,atd.atd.
My dream car!!
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No jak to tady čtu, tak turbo bez svornýho dif je docela velkej průser hoši, takovou káru bych radši zanechal stát u prodejce. Na kluzkým povrchu se s tím musí nádherně rozjíždět
Jinak auto pěkný, černá je černá. Co se týče spojky XTD tak sem koupil a odjel asi možná ani ne 10tis km. Pak to prostě nevydržela lamela a kus se u nýtku urval a konec ale jinak nebyla špatná, ovšem moji jízdu nevydržela moc dlouho, bohužel lepší zkušenost už mám s tou F1 racing 

možná jde i o to, jestli jsi zmiňovanou spojku XTD kupoval přes Libora, nebo nějaké zastoupení za reálnou cenu, nebo na Ebayi, za jednu třetinu její ceny, kde je za tuto cenu spoustu kopií, který od originálu rozeznáš asi právě pouze použitím a životností...Yokohama píše:No jak to tady čtu, tak turbo bez svornýho dif je docela velkej průser hoši, takovou káru bych radši zanechal stát u prodejce. Na kluzkým povrchu se s tím musí nádherně rozjíždětJinak auto pěkný, černá je černá. Co se týče spojky XTD tak sem koupil a odjel asi možná ani ne 10tis km. Pak to prostě nevydržela lamela a kus se u nýtku urval a konec ale jinak nebyla špatná, ovšem moji jízdu nevydržela moc dlouho, bohužel lepší zkušenost už mám s tou F1 racing
nikdo nemůže čekat že keramickou XTD koupí levněji na ebayi než nejobyčejnější spojku od Sachse, pokud jo, tak je blázen...
Já i Pepamoto jsme prozatím, co vím spokojený. Ovšem pokud tam má bejt 350 koní, poobhlížel bych se už taky po něčem jiným, ovšem to bude zase za jinou cenu. Ta XTD je podle mně dobrá kvalita za zajímavou cenu a musíš počítat, že XTD za 10.000,- asi nebude to samý jako více lamelová spojka od EXEDY za 97.000,-, tedy ceny toyoty mr2
http://toyota.autodoplnky.cz/toyota-mr2 ... o-s3029899
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ne nemám ji od Liboramarcelus píše:možná jde i o to, jestli jsi zmiňovanou spojku XTD kupoval přes Libora, nebo nějaké zastoupení za reálnou cenu, nebo na Ebayi, za jednu třetinu její ceny, kde je za tuto cenu spoustu kopií, který od originálu rozeznáš asi právě pouze použitím a životností...Yokohama píše:No jak to tady čtu, tak turbo bez svornýho dif je docela velkej průser hoši, takovou káru bych radši zanechal stát u prodejce. Na kluzkým povrchu se s tím musí nádherně rozjíždětJinak auto pěkný, černá je černá. Co se týče spojky XTD tak sem koupil a odjel asi možná ani ne 10tis km. Pak to prostě nevydržela lamela a kus se u nýtku urval a konec ale jinak nebyla špatná, ovšem moji jízdu nevydržela moc dlouho, bohužel lepší zkušenost už mám s tou F1 racing
nikdo nemůže čekat že keramickou XTD koupí levněji na ebayi než nejobyčejnější spojku od Sachse, pokud jo, tak je blázen...
Já i Pepamoto jsme prozatím, co vím spokojený. Ovšem pokud tam má bejt 350 koní, poobhlížel bych se už taky po něčem jiným, ovšem to bude zase za jinou cenu. Ta XTD je podle mně dobrá kvalita za zajímavou cenu a musíš počítat, že XTD za 10.000,- asi nebude to samý jako více lamelová spojka od EXEDY za 97.000,-, tedy ceny toyoty mr2
http://toyota.autodoplnky.cz/toyota-mr2 ... o-s3029899