Podzimní mlhy jsou zase tady

Tlachání o všem - bez zaměření!
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

No v jednom se asi shodnem,používat mlhovky bez mlhy je pi...., i když dneska to byla složitost, co 500 metrů mlékarna a pak nic a co je pak lepší, nechat nebo laborovat s páčkou podle situace. Pro svátečního(i nováčka) to může být oříšek než najde páčku a chvilka nesoustředění stačí aby byl uprostřed vozovky či někde jinde, spíš mi vadí jak už bylo řečeno ostostřelci(světlometem) pánubohu do oken, jak mohli projít STK?
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Tak dneska za cca 10vterin, hned dva ocasove, v naprosto paradni viditelnosti:

Obrázek

Obrázek
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

Luke_Luke píše:Tak dneska za cca 10vterin, hned dva ocasove, v naprosto paradni viditelnosti:
Proč jim říkat ocasové? Proč ne třeba Microni?
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Na me jednou kricel jak jsme vyjizdel z benzinky od stojanu hnusne chlap.

Debile co svitis mlhovkama a jeste ti jedna nefunguje kretene.

Rikam, milej pane to se rozina podle toho jak zatocim volantem tak abych videl do boku kdyz zatacim. Pak drzel hubu picus.

--------

Ja ty mlhovkare nechapu, kdyz si prece zkusite roznout k normalnim svetlum jeste mlhovky tak se nic moc nestane. Trosku se rzsviti do kraju ale jinak nic. Nechapu ten vyznam.Navic si pamatuju jak kdekdo nadaval na denni sviceni a voni se dokonce najdou i blbci co si k tomu jeste roznou mlhovky.

Mozna by do podvedomi pomohl sem tam nejakej bilboard.

Jen Idiot sviti i mlhovkama kdy nema! a k tomu fotku Octavkare debilka jak se tlemi :D

Jinak se to totiz asi nevychova. Osvetu na ne...
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

jop s tim natocenim podle blinkru nebo volantu vim, ze to delaji treba Superby, ale neni to nahodou tak, ze tam v te mlhovce jsou 2 ruzne zarovky? Tusim, ze i Yeti od skodovky, jak ma ty dve kulate svetla, ze tam jsou mlhovky a denni sviceni najednou, ne?(myslim v jednom svetle 2 zarovky)
Obrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Bohuzel netusim jak to je u ceskych aut. Ja to myslel spis jako usmevnou historku s agresivnim antimlhovkarem co na me zautocil.

Vseobecne i me nekdy stve ze se necham necim vyprovokovat a jsem pak agresivni. JAko i me nekdy vadi ty mlhovky a pak nemilosrdne bliknu dalkacema. Jako ridici sme plosne agresivni. Driv jsem si myslel ze je to autama ze jsou vykonejsi a tak. Ale myslim, ze to bude dobou vjake zijem, vsehcno je tak nejak rychlejsi a porad to zrychluje pak to vyviji tlak na cloveka a ke zkratu je kousek.

Mam v aute automaticke svetla co si to ridi samy, dalku a tak. Vypnul jsem to. nepovazuju to za vyhodu ale peknej humus. Vecne sem nekomu svitil do ksichtu (nechtic) trvalo sekundu nez to zareagovalo takze vypnuto. Me osobne to vadi taky.

Za nektery veci by to na silnici chtelo poradny flastry.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Mno já sibudu svítit jak chci a kdy chci ... zadní mlhovky pustim jen zmrdovi co mě bude problikávat... nebo když bude mega sajrajtos... a jinak jsou mi všechny názory u prďky... řikám, že xenony šitozně instalovaný a bez E certifikace oslňujou a ne mlhovky s E.... ať si každej jezdí na co chce hlavně ať je vidět... a vidí... a ten co jede proti má čumět spíš před sebe než jak svítí auto v protisměru... sem proti xenonům, ale ne proti přídavným světlům...je to příjemnej pohled když máš puštěný 4--- a ta žlutá mňam :lol: příjemný... nevim proč to přestali dělat.. je to fain.. No tim tahle debata pro mě končí, svuj názor nezměnim a nezajímaj mě jiný názory... hemzující na mlhovky... ty co hemzej na mlhovky ještě k tomu svítěj xenonama :-) :lol: ne konec debilní téma
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

micron píše: ...já sibudu svítit jak chci a kdy chci... ...a jinak jsou mi všechny názory u prďky...
Ano, i takoví jsou mezi námi..... :?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Zase ho šmahem neodsuzuj, třeba když mu někdo pojede do protivky tak nebude chtít svítit :mrgreen:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
vojta ž.
Manager Týmu

Příspěvek od vojta ž. »

micron píše:Mno já sibudu svítit jak chci a kdy chci ... zadní mlhovky pustim jen zmrdovi co mě bude problikávat... nebo když bude mega sajrajtos... a jinak jsou mi všechny názory u prďky... řikám, že xenony šitozně instalovaný a bez E certifikace oslňujou a ne mlhovky s E.... ať si každej jezdí na co chce hlavně ať je vidět... a vidí... a ten co jede proti má čumět spíš před sebe než jak svítí auto v protisměru... sem proti xenonům, ale ne proti přídavným světlům...je to příjemnej pohled když máš puštěný 4--- a ta žlutá mňam :lol: příjemný... nevim proč to přestali dělat.. je to fain.. No tim tahle debata pro mě končí, svuj názor nezměnim a nezajímaj mě jiný názory... hemzující na mlhovky... ty co hemzej na mlhovky ještě k tomu svítěj xenonama :-) :lol: ne konec debilní téma
Tim ze nazves mlhovky pridavnyma svetlama, neprestanou oslnovat protijedouci :-) Nehlede na to ze nejake dalsi "pridavne " potkavacky taky na aute nemaji co delat :-D
Proste a jednoduse nemuzes tvrdit ze mlhovky nikoho neoslnujou, kdyz ti tady vsichni tvrdi ze je osobne oslnujou. Ti lidi (vcetne mne) si to asi nevymysleli jen aby se do tebe pudtili, nemslis? To ze neoslnujou tebe asi bude jedna z vyjimek. No budiz. Opravdu se ale nema cenu dal o tom bavit, protoze tvuj nazor ktery evidentne nezmenis je opravdu zcestny a hloupy. Bohuzel i takovy jsou mezi nama.
Male prirovnani, Az ti da nekdo do zubu ze ho osslnujes mlhovkama :-) a tebe to bude hooodne bolet a rekne ti me by takova rana urcite nebolela... Co mu na to rekknes? :-D
Avensis 2.0i 1998
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Ne vzdycky mlhovky oslnuji - na druhou stranu nektery auta je maji tak debilni, ze oslnujou zarucene. Vybornej je treba ctyrkovej Golf, co ma mlhovku jako soucast hlavnich svetel, takze jejich svetlo vychazi mnohem vys. Kazdopadne mlhovka by mela plhu podsvitit a trochu prisvitit na cestu plus HLAVNE zvysuje viditelnost auta. Ani na mlhovky v mlze moc rychle stejne jet nemuzete, tak jako tak vidite stejny prd, ale tim ze prostreli trochu svetla pod mlhou o neco dal nez potkavacky (kterych svetlo se rozptyli o vodni mlhu) je sance, ze vas nekdo zpozoruje na delsi vzdalenost a bude s vama s predstihem pocitat. Tyhle na spodku umistene mlhovky pak maji tu nevyhodu, ze kdyz je mokro nebo se jinak silnice leskne, tak potom oslnuji strasne (jak uz tu nekdo psal), protoze svetlo se od toho odrazi skutecne hodne.

Nicmene, pokud by mlhovky svitily tak na cca tretinu vykonu, nebyl by problem je pouzivat jako denni sviceni, rozptyl svetla je dost podobnej.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Vazeny pane Microne, dovolte, abych Vam zahral pisen na prani :)

http://youtu.be/8qacVvm-8ao?t=1m56s
Obrázek
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

:lol: :thumbsup: :banana:
Kenne
Manager Týmu