GammaRay píše:...tak je to prostě jen "matka", ju?
Děkuji, Zbyňďozmaxxx píše:Závidím. Já mlhovky mám, a uchycení do mřížek bez sundání nárazníku bylo nemožné ( i tím, jak vypadalo uchycení ledek ). Gratuluji. Mimochodem, vypadá to fakt dobře
Po roce a něco aktivního svícení MyCarr SJ-296 (relevantní údaj je spíš cca 20t km minus neco za tmy) musím říct, že u mě OK - naprostá spokojenost.GammaRay píše:Děkuji, Zbyňďozmaxxx píše:Závidím. Já mlhovky mám, a uchycení do mřížek bez sundání nárazníku bylo nemožné ( i tím, jak vypadalo uchycení ledek ). Gratuluji. Mimochodem, vypadá to fakt dobře
Jo, vypadá to pěkně a teď už jen aby to svítilo - myslím světa samotná. I když bych měl mít "originál thajvanská", kde jsou reklamace jen u 5-6%
viz. zde: http://www.ledvyrobky.cz/autolekarna/4- ... h-svitilen
Díky za tip, budu muset dát i něco na Corolluzmaxxx píše: Po roce a něco aktivního svícení MyCarr SJ-296 (relevantní údaj je spíš cca 20t km minus neco za tmy) musím říct, že u mě OK - naprostá spokojenost.
Víceméně, akorát ten modul je zvlášť.GammaRay píše:a hlavně mají už v sobě ten modul, který je rozsvítí při zvýšeném napětí (při dobíjení alternátorem, čili jen za běhu motoru) a zhasnou se při poklesu pod cca 13V, že jo?
Tak to už je detail!zmaxxx píše:Víceméně, akorát ten modul je zvlášť.GammaRay píše:a hlavně mají už v sobě ten modul, který je rozsvítí při zvýšeném napětí (při dobíjení alternátorem, čili jen za běhu motoru) a zhasnou se při poklesu pod cca 13V, že jo?