Ono jet v aute se rvoucim protivnym ditetem, kteremu je strasne vedro, neni zadny med a za ty prachy ta klimatizace stoji. Co se tyce me, ja bych prosazoval automatickou klimu v kazdem aute, ta pohoda je skvela. Dale vetsi bezpecnost, protoze v klimatizovanem aute je ridic mnohem vice soustredeny, nez kdyz z nej leje pot.
A ted zpatky k tematu. Frema uz mas verzo po faceliftu nebo jeste pred faceliftem ? Pokud mas nekdy cestu do prahy, muzu poradit a podivat se, co vsechno by bylo potreba.
Klimatizace
Môžem potvrdiť s 99% istotou,že nielen rôzne roztoče,pele,trávy a pod. ale AJ klima k zdrav. problémom "prispieva". A môžeš pri to mať hoci aj najsterilnejší a najneprepúštajúcejší pelový či klimat. filter na svete.jarous350 píše:
Jeste je teda ke zvazeni, zda vsechny tyhlety prostredky, ktere prispivaji k idealnimu 'sterilnimu' prostredi, nejsou prave pricinou ruznych civilizacnich alergii a 'ekzemu'.
Konieckoncov - čo dnes nie je škodlivé okrem slivovice v hocijakom malom množstve
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Děkuju všem za odpovědi
mrazik píše:Ono jet v aute se rvoucim protivnym ditetem, kteremu je strasne vedro, neni zadny med a za ty prachy ta klimatizace stoji. Co se tyce me, ja bych prosazoval automatickou klimu v kazdem aute, ta pohoda je skvela. Dale vetsi bezpecnost, protoze v klimatizovanem aute je ridic mnohem vice soustredeny, nez kdyz z nej leje pot.
A ted zpatky k tematu. Frema uz mas verzo po faceliftu nebo jeste pred faceliftem ? Pokud mas nekdy cestu do prahy, muzu poradit a podivat se, co vsechno by bylo potreba.
Děkuju moc a moc všem za reakce - jde opravdu hodně o dítě. Auto jsem kupovala před 4mi roky s tím, že jsem si říkala, že bez klímy vydržím, měla jsem auto jenom do města nebo na krátké vzdálenosti. Klímu chci, že když pojedu za mamkou, bude to cesta na min. 2 hodiny autem. Navíc, jak jsem psala, druhé - velké auto s klim máme, šlo by jen o cesty já a mimino. Mrazíkovi děkuji za nabídku, až bych jela autem do Phy, určitě se ozvu. Mám verzi před faceliftem.