předpokládáš správněsfyklg píše:Ono tam těch ostatních čidel moc není - předpokládám ještě klapková váha, poloha škrticí klapky, otáčky a teplota = víme kolik vstříknout. Na zpětnou korekci je tam jen ta lambda.

předpokládáš správněsfyklg píše:Ono tam těch ostatních čidel moc není - předpokládám ještě klapková váha, poloha škrticí klapky, otáčky a teplota = víme kolik vstříknout. Na zpětnou korekci je tam jen ta lambda.

ty se u atmo ničeho bát nemusíš,naopak tam to má v době kdy funguje přínos v malinkém navýšení pružnosti motoru.Joe_y píše:Co tedy poradíte u 6g celicy 125 kw, stačí z EGR odpojit hadičky, nebo je nutné vyrobit záslepku ? A co na to řídící jednotka ? Chci to udělat z důvodu zabránění zasírání motoru, ne aby se zvedl výkon....
mužeš to dat pryč uolne cele,ecu nema zpetnou vazbu.kandry píše:Takže to zaslepím,co všechno tam musí zůstat aby to oblaflo ECU.Ten zbytek bych rád dal pryč,akorát to tam zabírá místo
dík panelibor12 píše:mužeš to dat pryč uolne cele,ecu nema zpetnou vazbu.kandry píše:Takže to zaslepím,co všechno tam musí zůstat aby to oblaflo ECU.Ten zbytek bych rád dal pryč,akorát to tam zabírá místo
 takže to můžu zrušit i s těma podtlakama jo?
 takže to můžu zrušit i s těma podtlakama jo? 5G 3SGE? já totiž furt přemejšlim kam se jako dává ta "lampička" ten mini filtřík, a nechápu... sem invalidní, kdyby vám taky myš klikala dvojitě, to byste viděli ten gulash
  5G 3SGE? já totiž furt přemejšlim kam se jako dává ta "lampička" ten mini filtřík, a nechápu... sem invalidní, kdyby vám taky myš klikala dvojitě, to byste viděli ten gulash  ps: jen tak se zase nudim...
 ps: jen tak se zase nudim...  takže chci pořádný fotky, jestli ho teda mam... co já vim, já vim jen že nevržu...
 takže chci pořádný fotky, jestli ho teda mam... co já vim, já vim jen že nevržu...

Ano, 125kW 6.gen ho ma, vim to, protoze jsem to resil skoro celou jednu noc s Liborem, kdy za jeho obetave a trpelive asistence. vymeny mnoha sz a mailu s fotkama a dokreslovanim smeru proudeni plynu v tech podtlakovych hadickach jsme resili muj problem s EGRkem, a nakonec z toho vyplynulo, ze ten muj se nezaviral, resp. zustaval pootevreny v celem rozzsahu otacek, takze resenim bylo taky zaslepit...gabko24 píše:5gen celica to nema, ma ho ale 6gen celica (125kw verzia) 129kw egr nema...
ak sa mylim, opravte ma