Stávka cestujících - ad stávka ve čtvrtek (!)

Tlachání o všem - bez zaměření!
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Totalitní režim nebyl dobrý a jsem rád že je pryč. Ale uvedl jsem to proto,že s penězi hospodařili dobře. Unie,no nechám bez komentáře jestli to bylo dobře či nikoli. Ještě k těm penězům,díky pár kauzam tohoto vládního kabinetu přijdeme opět všichni o cca 360mld. No a když jsme o ne přišly kde je vezmeme? Odpověď c je správně. Už je opravdu načase aby celý vládní kabinet sbalil kufry. Zajímalo by mě kolik lidí by se do vlády hrnulo kdyby ručilo za své průsery celým majetkem. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

A nepříjde Vám spíš, že to v tom 89 bylo spíš takový divadlo?

(Jako já nemůžu moc mluvit, tehdy jsem sotva přišel na svět, ale zase v rodině na jedné straně prarodiče byli dobře zajištění - horníci z havířova, z druhé strany rodiny vězeň z Jáchymova a i když nedokážu posoudit všechny aspekty, protože jsem to prostě nezažil, nějakou představu o tom mám.)

Ale spíš o čem nesčetněkrát mluvil Cibulka? Nedívali jste se minulý týden na Krause, měl tam toho Mašína, ten o tom mluvil zrovna tak. Příjde mi, že to je právě to, o čem to všechno je. Prostě převlíknuly se kabáty, ty lidi zůstali tam kde byli a rozebrali si, ať už díky kupónové privatizaci, nebo pomocí politcké moci, co šlo. Tolerance a zapomínání na starý časy, ta "sametovost", si myslím, že byla největší chyba, co tehdy lidi udělali.
Holomek!
Doohy
Navigátor

Příspěvek od Doohy »

obhajovat komunismus ? to si asi vážně děláte srandu ...
to že se určitým lidem něco nelíbí , neznamená že můžou komplikovat život ostatním ...
ať si demonstrujou na Václaváku , na úřadu vlády, nebo třeba na Řípu, ale proč chtěj blokovat silnice, to mi rozum nebere
komu z Vás by se líbilo, kdybych k Vám přišel blokovat příjezdovou cestu, protože nechci jít později do důchodu ??
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Komunismus nikdo neobhajuje. Precti si to znovu. Mne by to svým způsobem mohlo být jedno protože jsem si nařídil od 55ti nepracovat. Tady se jedná o to že tato vláda chce těm obyčejným poctivým občanům sebrat další desetitisíce z jejich peněženek. V tomto státě žije podle statistiky již 14%lidí na hranici chudoby,po těchto reformách pokud projdou přibudou další. A to je v pořádku?
Doohy
Navigátor

Příspěvek od Doohy »

libor12 píše:Komunismus nikdo neobhajuje. Precti si to znovu. Mne by to svým způsobem mohlo být jedno protože jsem si nařídil od 55ti nepracovat. Tady se jedná o to že tato vláda chce těm obyčejným poctivým občanům sebrat další desetitisíce z jejich peněženek. V tomto státě žije podle statistiky již 14%lidí na hranici chudoby,po těchto reformách pokud projdou přibudou další. A to je v pořádku?
s tím komunismem sem reagoval na ArnieGT
Možná to není v pořádku, ale máme tu svobodné volby...a když lidé rozhodnou, že ty změny nechtěj,tak zvolej někoho jinýho ...
ale pořád to neospravedlňuje blokády silnic .. o to mi jde
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Jako student jsem se aktivně účastnil v 89 všech změn. Chybí mi ta atmosféra tenkrát,kdy jsme se jako národ dokázali semknout. Generální stávka nebyl problém. Tato vláda bere po 22letech svobody bere poslední zbytky důstojnosti. Lidi jsou politikou znechuceni,za ty roky dostala pravé jméno sobeckost,bezohlednost,půl národa žije tím urvat co se dá. A mají příklad že. Stávka byla jako poslední možnost ukázat na to co se děje. Nejdu do stávky jako člen odboru,jdu do ní jako občan nespokojený s tím co tato vláda předvádí.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Mě se tato reforma zatí moc nedotýká a to se pokládám za prostýho obyčejnýho občana. Každopádně někdo s tím začít musel a kritizovat umí každej, to je totiž nejjednoduší. Ty poplatky ve zdravotnictví bohužel už Heger tak trochu přepískl, neodhadl míru i když to myslel dobře protože on ví nejlíp, že je zdravotnictví potřebuje. Doktoři berou nástupní plat menší než průměrný člověk se střední školou nebo učňákem a to je bohužel smutný, protože 6 let leží v knihách a je to docela trochu jiný studium než u ostatních oborů. Tohle by lidi rádi změnili, dali by jim víc...každej to chápe. Ale už nikdo nechápe, že peníze se musí někde vzít a ne vypůjčit tak jak to dělali ti "sociálně uvědomnělý" včele se zlodějem Grosem a ostatními. Nejsem zastáncem soc-dem a podobných nesmyslů. Každýmu bych řekl když není spokojen se zaměstanáním potažmo výdělkem tak ať jde pracovat jinam. Nikdo nikoho nikde přece nedrží a pokud se cítí podhodnocen... je spousta lepších pozic,víc ohodnocených. Však na tu jeho se už třepe dalších 10. Lidi furt řvou jak nemaj prachy ale já znám spousty lidí co prachy maj takže to asi nějak jde...
Tahle stávka je jen o tom, že doprava je klíčová pro zase ty obyčejný lidi a tak je čím vydírat. Jen mě zajímá, že zedníci asi taky nejsou spokojení s ohodnocením :D Nikdy sem neslyšel že by se bouřili:D
Pěkně to řekl Klaus, že by se jim mohlo stát, že prostě najdou jiný lidi. Ty pro který to bude docela dobrej job a budou i za to rádi...
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Dokud bude v politice porad tato stejna pakaz nic se nezmeni a je naprosto jedno jaka je to strana. vsichni jsou stejni a jde jim o koryta. Museli by se vsichni vyhazet a dosadit tam lidi jine, ale to je skoro nerealne. Je tu bordel proste. Krast je normalni, odpovednost za sve ciny nikdo nenese. Kdyby stat fungoval jako firma, tak by 99% politiku uz davno dostalo vyhazov. Myslim ze se nic nezmeni jeste par generaci.
Ke komunistum:Nikdo je tu znovu nechce a nejsem v zadnem pripade s nima, ale faktem je to ze se tu tak nekradlo, fatem je to ze co si lide dovoli dnes, to by si nedovolili, pracovat lide museli. Zbytek je humus, ale neco bylo lepsi.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Tohle se teď ke mě dostalo:
aby všichni viděli, jak páni odboráří "stávkují i za nás, občany"... poslal jsem nějakýmu odpovědnýmu tatarovi z odborů dotaz, jak to zítra bude vypadat s blokádami silnic a jestli budu schopnej dostat se autem do brna a pán mi odpověděl toto:

Pokud máte automobil, řidičský průkaz a alespoň zbyteček rozumu - o čemž pochybuji - nevidím žádný důvod, proč byste se neměl dostat ve čtvrtek do Brna!

Ovšem jestli budete schopný, toť otázka.
Holomek!
Pavel Liška
Věčnej rejpal

stávka cestujících

Příspěvek od Pavel Liška »

Nechtěl jsem reagovat,ale bohužel jsem zapnul telku při pravidelné pauze na kafe uviděl soudruha filipa jehoš předchůdci odsoudili mého dědu k trestu SMRTI!!!!!!!!!!!!!!! a otce na dvanást let žaláře v uranových dolech za světlanu.Tak tento druh lidí si dovolí vystoupit v televizi a mět plnou hubu DEMOKRACIE- plně podporují stávku.Hrozně mě sere,že 70% co vydělám mě sebere stát a ze slibované reformy jenom přidali doktorom"za otrockou práci" KU....chtěl bych vidět toho doktora,který by šel na jednu směnu místo mé Hannky na pilu,asi by velice rychle zjistit co je opravdová práce no ale na druhou stranu sestřičky na noční také dají zabrat.Estébácký "převrat" v 89 a zlegalizování nakradeného za posledních 22 roků nepomůže stávka odborových bosů podporovaných soudruhy,ale chce to něco mnohem víc.Je mě to proti srsti,protože jsem za to aby za své rozhodnutí každý nesls voji zodpovědnost,ale naši páni to dopracovali tam kde jsme a to bez trestně.Je mě haňba,že jsem moravákem,stydím se před celým světem co si necháme líbit,ale aby si to někdo špatně nevyložil NEJSEM voličem soc. a ani k volbám mě tak brzo nikdo nedostane a to jsem si myslél,že to může v této vládní sestavě dopadnout dobře.
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

:thumbsup: :thumbsup: plně souhlas. a je mi líto tvých příbuzných, nechápu, jak ta strana může dál tak vesele fungovat.. ale to je asi trochu jiné téma.

jinak si myslim, že by bylo v tomhle státě líp, kdyby všichni jezdili v toyotách... 8)

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Ne2d píše:jinak si myslim, že by bylo v tomhle státě líp, kdyby všichni jezdili v toyotách... 8)
Tak to jsi teda taky případ :D :D :D :blink:
Holomek!
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Doohy píše:
libor12 píše:Komunismus nikdo neobhajuje. Precti si to znovu. Mne by to svým způsobem mohlo být jedno protože jsem si nařídil od 55ti nepracovat. Tady se jedná o to že tato vláda chce těm obyčejným poctivým občanům sebrat další desetitisíce z jejich peněženek. V tomto státě žije podle statistiky již 14%lidí na hranici chudoby,po těchto reformách pokud projdou přibudou další. A to je v pořádku?
s tím komunismem sem reagoval na ArnieGT
Možná to není v pořádku, ale máme tu svobodné volby...a když lidé rozhodnou, že ty změny nechtěj,tak zvolej někoho jinýho ...
ale pořád to neospravedlňuje blokády silnic .. o to mi jde
Asi špatně čteš, nikdo ho neobhajuje, jen říkám jak tehdy nebyly takové sociální problémy jako dnes a to máme tu naší demokracii, která je ti tak uplně k **** Ano máme tady svobodné volby, které jsou zas a jenom divadélko pro obyčejné lidi.
Pokud sleduješ trochu dění v politice tak jsis jistě všiml jak pěkně se umí přizpůsobit jen aby zůstali u "koryt" :wink:
Ať zvolíš kohokoli tak to vyjde nastejno, .....každemu jde jen o to jak to udělat aby se na to nepřišlo, takže neřeší co by bylo nej pro obyvatele ale jak to udělat aby nikdo nepřišel na to že se někde ztratilo 500mil. :wink: .
¨
Pokud by chtěli jako že nebude blokace dopravy, tak je to dost dopředu avizováno na to aby jsi se na to připravil,...takže nic proti tomu,...jděte do toho, je třeba aby se už taky někdo pořádně ozval. :wink:

Závěrem bych to asi citoval:
"Můžeme s tím nesohlasit, nemusí se nám to líbit, ale to je asi tak vše co se proti tomu dá dělat"
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

libor12 píše: ...a jak mám pozitivně vyhlížet to světlo na konci tunelu...
Jako kdybys Libore nevěděl, že světlo v tunelu může být i lokomotiva 8)
libor12 píše:... ať se dělo za minulého režimu co se dělo,sociální systém a fondy měli v pořádku...
Tohle bych si dovolil trochu upřesnit. Komunisté nejprve v roce 1948 znárodnili (tedy ukradli) penzijní fondy, které kupodivu přežily i válku. Oni toho tenkrát vůbec ukradli docela dost, jenom naše rodina jim přispěla docela slušnou částkou, ze které jsme samozřejmě v restitucích neviděli ani korunu :( Pak se to samozřejmě hospodaří.....

Nicméně je potřeba si uvědomit, že všichni ti odborářští bossové, kteří stávku vyhlašují, jsou bývalí aktivní komunisté. A celou ekonomiku schramstli lidé podobného typu, jako je soudruh Hušák, bývalý agent StB. Jenom ne na všechny je takto vidět.
Z tohoto pohledu (a nejen tohoto) tedy tuto konkrétní stávku považuji za licoměrnou a zbytečnou. Bez ohledu na to, co se dnes děje na vládě. Vždyť jsou to jenom jakési návrhy reforem, které sice zdaleka nejsou nejšťastnější, ale možná ani tolik nekoušou. Přičemž kromě několika kontroverzních návrhů týkajících se školného, odchodu do důchodu a DPH, které v této podobě stejně asi ani neprojdou pralamentem, vidím i jistý posun k lepšímu co se týče nového občanského zákoníku, možná trochu většího pořádku v justici atd.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Stávka je nesmyslná. Postihne spoustu lidí, kteří za nic nemůžou a nemají ani možnost jak okamžitě něco změnit. Stávkou se bojuje za práva zaměstnanců, pokud chce někdo řešit politiku, potom nemá stávkovat ale demonstrovat. Mně osobně je u prdele, že nepojede metro, jelikož zítra pojedu ráno z noční a večer pak na další noční, mimo to autem a v Brně, takže nikoho ani stávkovat neuvidím. Druhá věc je, že ti milí stávkující lidé rozhodně nestávkují za to, abych se měl líp, vesměs to jsou lidi, co mají průměrný plat a méně a to co vydělávám já by mi nejradši "přerozdělili" pro sebe. Ono totiž platí, že tam budou hlasitě hulákat, jak ti zlí lidé jim dávají málo a chtějí dělat ošklivé reformy atd., ale sami by se chtěli mít stejně jako ti papaláši :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“