Tyčky stabilizátoru: já sice neměl žádnou ohnutou, ale zase byla spuchřelá "gufera". Ohnutá tyčka je při dnešních silnicích běžná věc...
Rádio: zkoušel jsi tu anténu? Tuner je jinak velmi citlivý a chytá i na místech, kde se jiná rádia nečapou.
Tyče: nemají jiné využití, pouze drží plato na místě. Ptal jsem se proto, že jsem viděl spoustu inzerátů, kde na fotkách plato a tyče nebyly. Byla by škoda je nemít
Lampička: tu já bohužel nemám

Díky zadnímu střešnímu oknu jsem přišel o světlo nad kufrem a lampičku.
Spotřeba a PC: PC je pěkně ukecané. U mě ukazuje stabilně zima - 5,4, léto 5,1 což je o pěkný 1,5l níž než ve skutečnosti. Ale zase Perito má ve svém Versu PC docela přesné - asi novější a vychytané. Mates měl taky nepřesné.
Kapalina: je červená nebo růžová? V tom je totiž hodně velký rozdíl

Nesmíš míchat barvy, protože každá má jinou vlastnost. Já mám růžovou... Růžová se značí K12, G12 a musí splňovat normu VW TL 774/D, pozor na to D na konci.
Červená se značí jako K12++, G12++ a musí splňovat normu VW TL 774/G, pozor na to G na konci.
Jsou to kapaliny pro celohliníkové/moderní motory na bázi monoetylenglykolu. Interval výměny je 5 let. Existuje i modrá s označením K11, G11, VW TL 774 C... tu ne-e. A už vůbec ne žlutou ala Fridex - VW TL 774/B!
Bazar: Vypadá to na slušný bazar. Já kupoval svého taky v bazaru a přístup byl více než vstřícný. Akorát teda s tím rozdílem, že já jsem se strachoval jestli dojedu k nejbližší benzínce

Klasika...
Sedačka: mám 195/114 a neřekl bych, že je nějaký problém s výškou posedu....možná bych šel ještě o pár centimetrů nahoru

Nebo dozadu...
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001