Moje nehoda
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak oni tam vyslovene nesmysl psat nemuzou, ale v mnoha pripadech to jsou jen menici dilu, i kdyz v nekterych pripadech by se ten dil menit nemusel. Treba meho kolegu v servisu presvedcili, ze vytahovat lem zadniho blatniku a kitovat je spatne, ze se musi vymenit cely dil, takze radeji rozrezali cely zadek auta, coz byl daleko vetsi zasah do auta.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Tak ale zasa musíte brať do úvahy,že nie je servis ako servis( teraz myslím len v rámci TOYOTY) Všetko je o prístupe človeka-servisanta k oprave.Môže ti vymeniť aj to,čo je dobré(a nemusí) .Ty to aj tak nezistíš,či "vďaka " tej búračke (ne)bolo treba naozaj vymeniť to-alebo ono... 

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Naďo, oceňuju přístup k servisu.
kdyby to takhle bral každý, určitě bychom platili nejen menší pojistky ale i menší zdravotní, sociální a menší daně. Zatím se to tu nějak rozmohlo, že z cizího krev neteče a ono je to vlastně všechno ne cizí, ale společný .. takový komunismus.. no možná to zkusim nějak uplatnit politicky
Jinak opravdu uvažuju o tom, kupovat nová auta a prodávat je po dílech. Tobě bych prodal slabou čtvrtku a peníze by byly doma..

kdyby to takhle bral každý, určitě bychom platili nejen menší pojistky ale i menší zdravotní, sociální a menší daně. Zatím se to tu nějak rozmohlo, že z cizího krev neteče a ono je to vlastně všechno ne cizí, ale společný .. takový komunismus.. no možná to zkusim nějak uplatnit politicky

Jinak opravdu uvažuju o tom, kupovat nová auta a prodávat je po dílech. Tobě bych prodal slabou čtvrtku a peníze by byly doma..

Protože mám v rámci havarijního pojištění 5 dní auto zdarma do limitu 1000 Kč, inu jsem to tento týden využila.
Půjčili mi Yarouše 1,33 s 44 tis. km, se systémem Start-Stop, jak ráda se vrátím do svého litru co jezdí kolem 5 litrů
Jsem zase musela být trochu za fůrii, páč chtěli, abych to zaplatila na pokladně a že mi to pak pojišťovna vyúčtuje. Tak tento model jsem nechtěla já, na poradu jsem zavolala do pojišťovny a že i půjčení jde přes krycí dopis. Tak jsme se nakonec s toyotou dohodli na mém modelu
Kolem 15.3. už by mělo být auto opravené.
Josuk: Ještě bych si od Tebe vzala zadní nárazník
drobná kolize s keřem
Půjčili mi Yarouše 1,33 s 44 tis. km, se systémem Start-Stop, jak ráda se vrátím do svého litru co jezdí kolem 5 litrů

Jsem zase musela být trochu za fůrii, páč chtěli, abych to zaplatila na pokladně a že mi to pak pojišťovna vyúčtuje. Tak tento model jsem nechtěla já, na poradu jsem zavolala do pojišťovny a že i půjčení jde přes krycí dopis. Tak jsme se nakonec s toyotou dohodli na mém modelu

Kolem 15.3. už by mělo být auto opravené.
Josuk: Ještě bych si od Tebe vzala zadní nárazník