Nezávisly test, čo by ste si vybrali?

vše ohledně modelové řady Avensis
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

...já som tuto zimu pri -19 taky na prvý skrt. :lol: :lol: Nesmíš mít auto v bordelu...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

kar202 píše:...a jsme zase u toho jak někdo neumí číst...."Najdu ti nějaké recenze..." vidíš to na konci???
Tak definuj rozdiel medzi testom a recenziou, to som zvedavy.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Pi na druhou krát jeden huhuefekt děleno číslem svěrací kazajky boha Usireva (staroegyptský bůh) mi naprosto přesvědčivě říká, že v diskusi o avensisech je minimálně jeden mimozemšťan. Pozor, toto není cvičení...
CommonUser
Věčnej rejpal

kar202 píše:Pi na druhou krát jeden huhuefekt děleno číslem svěrací kazajky boha Usireva (staroegyptský bůh) mi naprosto přesvědčivě říká, že v diskusi o avensisech je minimálně jeden mimozemšťan. Pozor, toto není cvičení...
Ked dojdu argumenty, tak sa vytiahne daka kamuflaz ...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

...chochu ty budeš na hlavu.
CommonUser
Věčnej rejpal

kar202 píše:...chochu ty budeš na hlavu.
Ja som blazon ...
... kazdy blazon ti povie, ze je normalny ...

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=16171
prosim ta vysvetli mangasovi, ze je debil, to auto funguje ... ty si normalny a mas na to.
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

Commonuser> mne to pride zvlastne, ze neustale potrebujes obhajovat svoju volbu. Nerozumiem tomu. Je to prejav nespokojnosti?

All> testuju sa naftove motory, pretoze su drahsie. Auta strednej triedy su uz natolko drahe, ze clovek nemoze byt blbec aby zarobil na nove, a preto je jasne, ze kazdy sa rozhodne na zaklade niecoho logickeho. Koho zaujimaju testy? Ja pozeram testy len aby som videl nejake nove ficury, vychytavky a zlepsenia.

Kvalitu podvozku, tlmenie, odhlucnenie, reakcia motora - to vam ziaden test neda, treba to skusit...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

matus69 píše:Commonuser> mne to pride zvlastne, ze neustale potrebujes obhajovat svoju volbu. Nerozumiem tomu. Je to prejav nespokojnosti?

All> testuju sa naftove motory, pretoze su drahsie. Auta strednej triedy su uz natolko drahe, ze clovek nemoze byt blbec aby zarobil na nove, a preto je jasne, ze kazdy sa rozhodne na zaklade niecoho logickeho. Koho zaujimaju testy? Ja pozeram testy len aby som videl nejake nove ficury, vychytavky a zlepsenia.

Kvalitu podvozku, tlmenie, odhlucnenie, reakcia motora - to vam ziaden test neda, treba to skusit...
Občas mu poskytnu terapii, on tomu říká "právo na diskusi", dnes jsem volil "léčbu šokem". Minule se po terapii dokázal chovat pár dní poměrně korektně. Jsem rád, že jsi se s ním dal do řeči. Byl jsem už pomalu poslední, kdo na něj reaguje. Dával si docela dlouho pozor, ale marné, ono to chce čas a trpělivost.... CommonUsere, já myslím, že to zvládneme.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Hele hoši dejte si na nějaký čas oddych(měsíc a víc)a pak si to pročtěte, třeba se taky objednáte u Chocholouška, o jednom výborném vím :lol:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

m5t píše:Hele hoši dejte si na nějaký čas oddych(měsíc a víc)a pak si to pročtěte, třeba se taky objednáte u Chocholouška, o jednom výborném vím :lol:
...člověče Míro, před chvíli jsem se vrátil z Bruntálu a nemám si s kým připít...žena už spí a kluci nepijou. :lol: :lol:
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Já už byl,škyt, nechápu jak v tom stavu někdo vidí za volantem na cestu :wacko:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

m5t píše:Já už byl,škyt, nechápu jak v tom stavu někdo vidí za volantem na cestu :wacko:
...já myslel jen tak jednu nebo dvě....ráno musím (stačí v deset :lol: ) na firmu.
CommonUser
Věčnej rejpal

matus69 píše:Commonuser> mne to pride zvlastne, ze neustale potrebujes obhajovat svoju volbu. Nerozumiem tomu. Je to prejav nespokojnosti?

Skor by som to definoval, ze teraz som spokojnejsi, lebo auto zatial funguje bez akehokolvek problemu, na rozdiel od predchadzajuceho TDI.

Na padne argumenty sa tu trieskaju kraviny, co na to napisat. Kazdy dieslista tu pri kazdej moznej prilezitosti vytahuje spotrebu a ako to taha.
Co problem na fore, to na 90% diesel. Na to sa argumentuje, ze spokojni nepisu ... to je nejak s rozporom, co tu pise kar202, krchovman a aj ty. Neviem ako to mam chapat. Ti co nemaju problem s dieslom nemaju internet ? Alebo ako ?

Nebudem tu znova rozoberat konkretne veci, lebo ti ludia sa citia napadnuti, aj ked klamu len sa tak hory zelenaju.

Dohladaj si fora, kazdy diesel je tu bez problemov, zere to stale 5L dokonca naftu z JRD (to su len lacne prkotiny, co zmakne kazdy vidlak - tesnenie pod hlavou, DPF, turbo, EGR, vstreky, dvojhmota)

A este si neodpustim jednu poznamku, ze ak si niekto mysli, ze nemec pusti bezproblemove auto za par supiek, tak sorry ale je debil. A je to jedno ci sukromnik alebo firma. To dnes plati na 200%.

Tak neviem ako to vidis ty. Ludia sa asi radi nechavaju osierat, neviem si to inak vysvetlit.
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Věděl jsem, že ještě přijdeš...myslel jsem, že budeš reagovat na mně. No, nemusím mít vždycky pravdu.
CommonUser
Věčnej rejpal

kar202 píše: Byl jsem už pomalu poslední, kdo na něj reaguje. Dával si docela dlouho pozor, ale marné, ono to chce čas a trpělivost.... CommonUsere, já myslím, že to zvládneme.
...
Věděl jsem, že ještě přijdeš...myslel jsem, že budeš reagovat na mně. No, nemusím mít vždycky pravdu.
Ja som iny level, napisal to sam matus 8) :
matus69 píše: All>Auta strednej triedy su uz natolko drahe, ze clovek nemoze byt blbec aby zarobil na nove, a preto je jasne, ze kazdy sa rozhodne na zaklade niecoho logickeho.
Na mna prestavaju reagovat, lebo im flusam pravdu do tvare, co uz ... budem plakat :cry:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“