matus69 píše:Commonuser> mne to pride zvlastne, ze neustale potrebujes obhajovat svoju volbu. Nerozumiem tomu. Je to prejav nespokojnosti?
All> testuju sa naftove motory, pretoze su drahsie. Auta strednej triedy su uz natolko drahe, ze clovek nemoze byt blbec aby zarobil na nove, a preto je jasne, ze kazdy sa rozhodne na zaklade niecoho logickeho. Koho zaujimaju testy? Ja pozeram testy len aby som videl nejake nove ficury, vychytavky a zlepsenia.
Kvalitu podvozku, tlmenie, odhlucnenie, reakcia motora - to vam ziaden test neda, treba to skusit...
Skor by som to definoval, ze teraz som spokojnejsi, lebo auto zatial funguje bez akehokolvek problemu, na rozdiel od predchadzajuceho TDI.
Na padne argumenty sa tu trieskaju kraviny, co na to napisat. Kazdy dieslista tu pri kazdej moznej prilezitosti vytahuje spotrebu a ako to taha.
Co problem na fore, to na 90% diesel. Na to sa argumentuje, ze spokojni nepisu ... to je nejak s rozporom, co tu pise kar202, krchovman a aj ty. Neviem ako to mam chapat. Ti co nemaju problem s dieslom nemaju internet ? Alebo ako ?
Nebudem tu znova rozoberat konkretne veci, lebo ti ludia sa citia napadnuti, aj ked klamu len sa tak hory zelenaju.
Dohladaj si fora, kazdy diesel je tu bez problemov, zere to stale 5L dokonca naftu z JRD (to su len lacne prkotiny, co zmakne kazdy vidlak - tesnenie pod hlavou, DPF, turbo, EGR, vstreky, dvojhmota)
A este si neodpustim jednu poznamku, ze ak si niekto mysli, ze nemec pusti bezproblemove auto za par supiek, tak sorry ale je debil. A je to jedno ci sukromnik alebo firma. To dnes plati na 200%.
Tak neviem ako to vidis ty. Ludia sa asi radi nechavaju osierat, neviem si to inak vysvetlit.