Auris- zjištěné nedostatky po prvním týdnu užívání
-
- Navigátor
Už som to opravil je to 1,6. Pretekárske časy mám už za sebou teraz stačí keď sa doveziem na miesto spolahlivo a pohodlne.
Naposledy upravil(a) dusan49 dne pon 29.11.2010, 11:36, celkem upraveno 1 x.
TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic 6MM Luna, VSC+TRC, čierna 11/2010
Tak sice nejsem majitelem Aurise, ale vcera jsme ho byli s moji mamcou prebirat. Zatim jsem s nim najel cca 70km, takze pocity zatim fajn. Docela sranda pak presednout zpet do me 10let stare Mazdy 323f
. Dusane jeste dotaz k te motorizaci. Ty mas opravdu 1,6 VVTi? Ja myslel, ze se prodavaji uz jen Valvematic?

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
těsnění oken
ahoj - ještě jedna menší závada nového aurise - vnější těsnění předního okna ve dveřích u řidiče tam nepásne úplně přesně a díky tomu v rohu nedoléhá úplně ke sklu - do auta neteče ale možná může trošku prosakovat do dveří - jaký na to máte názor - mám to nějak řešit nebo je to banalita kterou je možno ignorovat
díky
díky
Re: těsnění oken
ja bych to okamzite resil - ve dverich je nekolik metru kabelu, nekolik konektoru a motorek - ted si vem ze ti tam zacne prosakovat voda... minimalne ti to odrovna motorek, v krajnim pripade dojde k vyboji a muze se ti to podepsat na zbytku elektroniky... ja byl 3x reklamovat vrzajici plast. jen at se snazejchorosh píše:ahoj - ještě jedna menší závada nového aurise - vnější těsnění předního okna ve dveřích u řidiče tam nepásne úplně přesně a díky tomu v rohu nedoléhá úplně ke sklu - do auta neteče ale možná může trošku prosakovat do dveří - jaký na to máte názor - mám to nějak řešit nebo je to banalita kterou je možno ignorovat
díky

Zdravim vsechny
Tak mam cca 600km,podvozek na jednicku,interier a komfort bez problemu,v mem pripade o neco vetsi sedak,a delsi loketni operku,to uz je mensi detail,nikde nic neboucha,brzdy v poho,VSC+ASR na vybornou s Conti TS830.
Rezonuje zadni SPZ a to zadni plato,to poresim,inf.pocitac mohl byt vice info naraz,musi se prepinat,hodilo by se teplota+akt.spotreba naraz jak to maji koncerny.
Nevim jak Vy,ale ja v tomto pocasi jsem stale uspinen o pate dvere jak pri otvirani a zavirani,
Spotreba 80procent vPze,je do 8litru.,dojem jizdy po dalnici v noci kolem 130km/h,by svetla mohli vice svitit,nastavoval jsme je nahoru dolu.asi muj dojem posledni vuz mel xenony,jinak sviti vyborne.
Jinak dodam folie na okna od Sunteku.Tintek.cz
Mam dve mp3,jedna jde a druha i po formatovani nejde.
Jinak jsem z autem moc spokojen.

Dnesni jizda v Orlickych horach
Tak mam cca 600km,podvozek na jednicku,interier a komfort bez problemu,v mem pripade o neco vetsi sedak,a delsi loketni operku,to uz je mensi detail,nikde nic neboucha,brzdy v poho,VSC+ASR na vybornou s Conti TS830.
Rezonuje zadni SPZ a to zadni plato,to poresim,inf.pocitac mohl byt vice info naraz,musi se prepinat,hodilo by se teplota+akt.spotreba naraz jak to maji koncerny.
Nevim jak Vy,ale ja v tomto pocasi jsem stale uspinen o pate dvere jak pri otvirani a zavirani,
Spotreba 80procent vPze,je do 8litru.,dojem jizdy po dalnici v noci kolem 130km/h,by svetla mohli vice svitit,nastavoval jsme je nahoru dolu.asi muj dojem posledni vuz mel xenony,jinak sviti vyborne.
Jinak dodam folie na okna od Sunteku.Tintek.cz
Mam dve mp3,jedna jde a druha i po formatovani nejde.
Jinak jsem z autem moc spokojen.

Dnesni jizda v Orlickych horach
Toyota Auris 1.6 Luna,VSC-TRC,2011