No tak jestli rostla vedle chemičky, tak se ani nedivímJája píše:Přítel (czmk5) se mi do rána celej osypal a má všude takový červený pupínkytakže asi to fakt nebylo moc jedlý, to co jsme včera pozřely

No tak jestli rostla vedle chemičky, tak se ani nedivímJája píše:Přítel (czmk5) se mi do rána celej osypal a má všude takový červený pupínkytakže asi to fakt nebylo moc jedlý, to co jsme včera pozřely
Kolik jste ti kukuřici nak...pardon, vypujčili...?Jája píše:S tím bych si dovolila nesouhlasitm5t píše:Možná to má i opačný efekt a už si nevrzneš, jó krást se nemáczmk5 píše:Lidi to není prdel, sežrali jsme toho celkem dost s přítelkyní a pak sme se nad tím zamysleli. m5t: zatím nic nestojí jak mě tak i přítulkyni (jája zde na foru), uvidíme zda dožijem rána a třeba neexplodujeme![]()
Já se třeba osypu po vypití 7up, někdo má kopřivku z jahodJája píše:Pánové a dámo,
vy tady z toho máte srandu, ale vono to tak vtipné není. Přítel (czmk5) se mi do rána celej osypal a má všude takový červený pupínkytakže asi to fakt nebylo moc jedlý, to co jsme včera pozřely
Dobře to dopadloJája píše:S tím bych si dovolila nesouhlasitm5t píše:Možná to má i opačný efekt a už si nevrzneš, jó krást se nemáczmk5 píše:Lidi to není prdel, sežrali jsme toho celkem dost s přítelkyní a pak sme se nad tím zamysleli. m5t: zatím nic nestojí jak mě tak i přítulkyni (jája zde na foru), uvidíme zda dožijem rána a třeba neexplodujeme![]()
Ten z chatky č. 5 - tam kde jste se byli tuším ohřátTheEagle píše:Btw. Ty seš vlastně kterej?
Já mám taky pocit, že to kolem Brna dozrálo nějak rychleRampa89 píše:A kde si to teď nabral? Já teda kolem brna snad 2 týdny už nic jedlýho neviděl, většinou akorát tak dobrý dát ty zrníčka místo kuliček do ložisek, jak už je to přezrálý.
A co si ho vypěstovat? Pokud bydlíš v paneláku, tak ho šoupni do truhlíku, je to hrozně jednoduchý, roste to samo a nemusíš vystrčit nos z domova, abys sklízel...Mates. píše:No a před létem doufám založíme téma hrášek, bo ten žeru po kilech
Jo, v paneláku bydlím... Když jsem byt kupoval, nebyly na trhu s hektarovým balkonem...Artie píše:A co si ho vypěstovat? Pokud bydlíš v paneláku, tak ho šoupni do truhlíku, je to hrozně jednoduchý, roste to samo a nemusíš vystrčit nos z domova, abys sklízel...
Mam zasazeny dva větší truhlíky a divil by ses kolik z toho je hrachu =) a ten luxus jít si na čerstvý hrášek na balkon... =) ale nutit Ti to rozhodně nebuduMates. píše:Jo, v paneláku bydlím... Když jsem byt kupoval, nebyly na trhu s hektarovým balkonem...