No tak jestli rostla vedle chemičky, tak se ani nedivím Jinak mě je to jedno...vidím pole, vletím tam krmná nekrmná, narvu a mizímJája píše:Přítel (czmk5) se mi do rána celej osypal a má všude takový červený pupínky takže asi to fakt nebylo moc jedlý, to co jsme včera pozřely
Kukuřice
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kolik jste ti kukuřici nak...pardon, vypujčili...?Jája píše:S tím bych si dovolila nesouhlasitm5t píše:Možná to má i opačný efekt a už si nevrzneš, jó krást se nemáczmk5 píše:Lidi to není prdel, sežrali jsme toho celkem dost s přítelkyní a pak sme se nad tím zamysleli. m5t: zatím nic nestojí jak mě tak i přítulkyni (jája zde na foru), uvidíme zda dožijem rána a třeba neexplodujeme
7g, ZZ231
černa
černa
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Já se třeba osypu po vypití 7up, někdo má kopřivku z jahodJája píše:Pánové a dámo,
vy tady z toho máte srandu, ale vono to tak vtipné není. Přítel (czmk5) se mi do rána celej osypal a má všude takový červený pupínky takže asi to fakt nebylo moc jedlý, to co jsme včera pozřely
Nemuselo tomu být nic tak špatného, když jsi se neosypala taky, nicméně pokud to neodezní, ať si dojde k doktorovi a pěkně se pochlubí z čeho to má
Takhle to můžete brát jako pomstu zemědělců, aby jim lidi nekradli plodiny kravičkám to nevadí a czmk5 má kopřivku a třeba už příště na pole nevleze
A stále platí, že mě fascinuje, že to nejdřív zdlábnete a pak teprve řešíte důsledky. To (např.) u hub, který neznáte, děláte taky?
BTW nechcete si každý dát svůj avatar? Kdyby v tý zprávě nebylo slovo "přítel", tak bych si vůbec nevšimla, že to nepíše czmk5
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Dobře to dopadlo a osýpka v noci není vidět.Jája píše:S tím bych si dovolila nesouhlasitm5t píše:Možná to má i opačný efekt a už si nevrzneš, jó krást se nemáczmk5 píše:Lidi to není prdel, sežrali jsme toho celkem dost s přítelkyní a pak sme se nad tím zamysleli. m5t: zatím nic nestojí jak mě tak i přítulkyni (jája zde na foru), uvidíme zda dožijem rána a třeba neexplodujeme
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- Ahold
- Věčnej rejpal
Ten z chatky č. 5 - tam kde jste se byli tuším ohřátTheEagle píše:Btw. Ty seš vlastně kterej?
Jop jinak díka za plyšáka, řval jsem to na Vás jak jste se přišli loučit a asi jste muj zženštili hlásek neslyšeli
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je mi zase fajn omlouvám se artijí (blbě se skloňuje tak joko to moje, ale kdyby šlo přejmenovat tak bych do toho šel, znova psát těch svích 2xx postů nebudu na to nemám buňky) To se mi po kukuřici stalo poprvé. Na houbách to děláme tak že se mrknem jestli ji známe a nebo neznáme a zatím žijeme, jen sme šli na lisohlávky jednou ale nenašli sme žádnou a pak potkali skupinku divných lidí a ti nám to vysvětlili a ejhle byl jich plnej les. Došli sme dom a dali sušit a druhej den nám to sežral čivavák, a taky to rozdejchal sice celou noc štěkal do rohu a vrčel na něj ale jinak byl OK.
Upřimě jak bude možnost tak zase do pole pro kukuřici a zase nanovo ), Zadarmo se najest za to stojí.
Upřimě jak bude možnost tak zase do pole pro kukuřici a zase nanovo ), Zadarmo se najest za to stojí.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
A kde si to teď nabral? Já teda kolem brna snad 2 týdny už nic jedlýho neviděl, většinou akorát tak dobrý dát ty zrníčka místo kuliček do ložisek, jak už je to přezrálý.
Jinak se ale kupovaná a "vypůjčená" kukuřice snad ani nedá srovnávat, i když to bývá krmná. A až na zkušenosti z letošních prázdnin, kdy to náš místní velkozemědělec něčím ošetřil, z čehož mělo pár lidí, co znám, průjem a dokonce náš pes taky - já jsem už asi odolnej, si na žádný problémy zaboha nevzpomínám
Jinak se ale kupovaná a "vypůjčená" kukuřice snad ani nedá srovnávat, i když to bývá krmná. A až na zkušenosti z letošních prázdnin, kdy to náš místní velkozemědělec něčím ošetřil, z čehož mělo pár lidí, co znám, průjem a dokonce náš pes taky - já jsem už asi odolnej, si na žádný problémy zaboha nevzpomínám
Holomek!
Já mám taky pocit, že to kolem Brna dozrálo nějak rychle Letos už máme asi smolíčka...ale příští rok by to chtělo pořádně zmapovatRampa89 píše:A kde si to teď nabral? Já teda kolem brna snad 2 týdny už nic jedlýho neviděl, většinou akorát tak dobrý dát ty zrníčka místo kuliček do ložisek, jak už je to přezrálý.
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
A co si ho vypěstovat? Pokud bydlíš v paneláku, tak ho šoupni do truhlíku, je to hrozně jednoduchý, roste to samo a nemusíš vystrčit nos z domova, abys sklízel...Mates. píše:No a před létem doufám založíme téma hrášek, bo ten žeru po kilech
Jinak jsem koukala, jak mi krásně vzešel, takže za chvíli budeme mít další hrášek tak jaképak čekání na léto =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Jo, v paneláku bydlím... Když jsem byt kupoval, nebyly na trhu s hektarovým balkonem...Artie píše:A co si ho vypěstovat? Pokud bydlíš v paneláku, tak ho šoupni do truhlíku, je to hrozně jednoduchý, roste to samo a nemusíš vystrčit nos z domova, abys sklízel...
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Mam zasazeny dva větší truhlíky a divil by ses kolik z toho je hrachu =) a ten luxus jít si na čerstvý hrášek na balkon... =) ale nutit Ti to rozhodně nebudu (jen předávám své chabé zahrádkářské zkušenosti páč někteří vůbec netuší, co že všechno se dá pěstovat v truhlíku - jahody, rajčata, ...)Mates. píše:Jo, v paneláku bydlím... Když jsem byt kupoval, nebyly na trhu s hektarovým balkonem...