Luke_Luke píše:to jsou veci...z kripla se stal sympatak
Počkej...vemu si bryle...no jo, takovej roztomilej sympatickej kripl...
Prostě jsem vždycky myslel že jseš starši...když maš Aurise...
K SPZ..Jak jsem pochopil ten system ma jenom Švycarsko...takže tady to nikdy nebude...dřive oni o ten system přijdou...ale alespon mužeme mit radost že mame veteranska spz a nizke povinne ručeni...každy prostě ma něco sviho...kdyby tak se dalo ještě přihlasit auto s pravostranym řizenim...
konecne je tu nejaka sranda...sice na muj ucet...ale co uz?
Je mi 25 no, ja myslim, ze je to tak akorat
Kolik je Tobe? a meryz se taky nejak podezrele smeje, ten by nam taky mohl ukazat nejake foto?
Luke_Luke píše:konecne je tu nejaka sranda...sice na muj ucet...ale co uz?
Kolik je Tobe? a meryz se taky nejak podezrele smeje, ten by nam taky mohl ukazat nejake foto?
Dobrý no,pán se to snaží hodit na někoho jinýho... ale jo,proč ne!Můžu taky nahodit...a pak někdo další a další a další...
Luke_Luke píše:konecne je tu nejaka sranda...sice na muj ucet...ale co uz?
Dobrý no,pán se to snaží hodit na někoho jinýho... ale jo,proč ne!Můžu taky nahodit...a pak někdo další a další a další...
meryz.07 píše:Cera,to bys mi mohl dělat tátu sice bys musel bejt v mládí hoodně divokej,ale...spíš v dětství divokej ne,to byla legrace
Doufam, synku, že už jsi kouknul na večerniček, vyčistil zoubky a šel hezky hajat...at se ti zda o nějake pěkne celice...
Neboj táto,vše splněno řádně...navíc 2 píva k tomu..ale jen ten sen...bude to o Celice s komfortem Avensise
Tak že nějaky fantastickoduchodcovskej, že? S tim pivem mně ne se...r, určitě jsi ho ukradl mi s lednici...ihned jsem tam nakoukl a par jich opravdu chibi