1 SPZ/RZ na více vehiklech
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Počkej...vemu si bryle...no jo, takovej roztomilej sympatickej kripl...Luke_Luke píše:to jsou veci...z kripla se stal sympatak
Prostě jsem vždycky myslel že jseš starši...když maš Aurise...
K SPZ..Jak jsem pochopil ten system ma jenom Švycarsko...takže tady to nikdy nebude...dřive oni o ten system přijdou...ale alespon mužeme mit radost že mame veteranska spz a nizke povinne ručeni...každy prostě ma něco sviho...kdyby tak se dalo ještě přihlasit auto s pravostranym řizenim...
7g, ZZ231
černa
černa
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
konecne je tu nejaka sranda...sice na muj ucet...ale co uz?
Je mi 25 no, ja myslim, ze je to tak akorat
Kolik je Tobe? a meryz se taky nejak podezrele smeje, ten by nam taky mohl ukazat nejake foto?
Kolik je Tobe? a meryz se taky nejak podezrele smeje, ten by nam taky mohl ukazat nejake foto?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Dobrý no,pán se to snaží hodit na někoho jinýho... ale jo,proč ne!Můžu taky nahodit...a pak někdo další a další a další...Luke_Luke píše:konecne je tu nejaka sranda...sice na muj ucet...ale co uz?
- LennyLeonard
- Navigátor
meryz.07 píše:Dobrý no,pán se to snaží hodit na někoho jinýho... ale jo,proč ne!Můžu taky nahodit...a pak někdo další a další a další...Luke_Luke píše:konecne je tu nejaka sranda...sice na muj ucet...ale co uz?
Neboj táto,vše splněno řádně...navíc 2 píva k tomu..ale jen ten sen...bude to o Celice s komfortem Avensisecera píše:Doufam, synku, že už jsi kouknul na večerniček, vyčistil zoubky a šel hezky hajat...at se ti zda o nějake pěkne celice...meryz.07 píše:Cera,to bys mi mohl dělat tátu sice bys musel bejt v mládí hoodně divokej,ale...spíš v dětství divokej ne,to byla legrace
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak že nějaky fantastickoduchodcovskej, že? S tim pivem mně ne se...r, určitě jsi ho ukradl mi s lednici...ihned jsem tam nakoukl a par jich opravdu chibimeryz.07 píše:Neboj táto,vše splněno řádně...navíc 2 píva k tomu..ale jen ten sen...bude to o Celice s komfortem Avensisecera píše:Doufam, synku, že už jsi kouknul na večerniček, vyčistil zoubky a šel hezky hajat...at se ti zda o nějake pěkne celice...meryz.07 píše:Cera,to bys mi mohl dělat tátu sice bys musel bejt v mládí hoodně divokej,ale...spíš v dětství divokej ne,to byla legrace
7g, ZZ231
černa
černa