došlo k omylu ale už jsem na to přišel, cariny jsou ABK a ATK, na mdel AbK máme filtr za 401kč zatímco na ATK ten filtr nepasuje ( udajne ) je zajímavé že na verzi sedan pasuje jak na ABK tak na ATK, zatímco u kombi je uveden jako použitelný pouze u ATK. nevím jestli je to chyb katalogu nebo to tak je i v reálu, každopádně to nejsem schopen ověřit, a doud to neoveřím budu nabízet na ABK pouzenipparts ,který bohižel stojí více... ve finále je to lepší nežposílat filtry sem tam a řešit reklamace..Pepa píše:Tak jsem dnes koupil nový kabinový filtr a už je i namontován . Idaho ho ve fóru nabízel za 449 Kč , ale po SZ byl za 809 Kč .V Brně Maloměřicích má ND na Japonská a Korejská auta pan Janda a ten ho měl za 561Kč
Kabinový filtr
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Filtr
výměna
Tak jsem je dnes vyndal spolu s "kyblem" listi. Po 10 letech co s tim jezdim... oba cerny jako uhel a zaneseny az hanba. Vypral jsem je v horky vodě a saponatu. Ted schnou na topeni - vypadaj jako novy. 
Tak drzim palec vsem ostatnim!

Tak drzim palec vsem ostatnim!
Toyota Carina E, 2.0 GLi, Liftback, 260tis km... (7.9.2010 - 280tis km; 11.5.2011 - 305tis km; 18.7.2011 309tis km)
myslim ze neni zalezi to na tobe... neni to cast auta dulezita k provozu, kterou by se opotrebenim neco pokazilo. Me spis zajima jak vycistit ten prostor kde je ten filtr? Kama se tam leze?(nemyslim skviru pro namontovani filtru) jestli pres ventilator nebo pres stredovy panel? a vubec z kama z motoroveho prostoru to nasava? da se tam strcit ruka a vyhazet ten bordel?
Carina sedan 1,6 85KW, r.v.94
Vrácení pylového filtru zpět
Jen podotknu všem, co filtr ještě neměnili, abych jim ušetřil případné bádání:
Pylový filtr se skládá ze dvou částí a já měl docela hlavu v pejru z toho je tam dát nazpátek. Až po nějakém dumání jsem zjistil, že nejprve se vsadí jedna část, která se pak uvnitř vystrčí nahoru, a pod ní se vsune druhá část.
Tož příjemnou zábavu
Pylový filtr se skládá ze dvou částí a já měl docela hlavu v pejru z toho je tam dát nazpátek. Až po nějakém dumání jsem zjistil, že nejprve se vsadí jedna část, která se pak uvnitř vystrčí nahoru, a pod ní se vsune druhá část.
Tož příjemnou zábavu

Carina E T19 2,0 liftback 1997