carina E 1.8 benzin r.v.97 občas netáhne
vstřiky proměřeny
Zdravím, tak včera proměřeny vstřiky a všechyn mají stejnou hodnotu, ještě vytáhnu a nechám vyčistit a vyzkoušet jak rozprašují. Co by to mohlo dělat dalšího??? Poraďte prosím
jaké svíčky 1.8 learn burn
Ahoj poraďte jaké svíčky jsou vhodné?? Nyní tam mám DENSO PK20 R13. nevím jak dlouho tam jsou motor má najeto 185tis? že by origo??
Škrtící klapka
Zdravím všechny Toyťáky, problém s cukáníma, škubáním je vyřešen. Na vině byla vadná podtlaková klapka sání. Když jde motor do záběru, tak řídící jednotka zapne ventil, který přes podtlak ze sání sepne klapku na sání motoru a tím ubere na vzduchu. Ta klapka byla děravá tak, že někdy sepla jindy ne a proto to škubalo.
Ahoj, že b ykonečně svitla naděje??? já už boj s hledáním příčiny vzdal, jak jsi danou závadu řešil respektive n akolik to příjde.
díky Milan bednar.milan2@seznam.cz
díky Milan bednar.milan2@seznam.cz
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Carina E 1,8 r.v. 97 občas netáhne
Konečně někdo kdo napsal jak jednoduše zjistit který vstřik je vadný .....Vladimír Havránek píše:Ahojky,
měl jsem na stejném autě podobný problém. Na vadný vstřik jsem přišel tak, že jsem změřil odpory ohmmetrem u všech 4 vstřiků a ten vadný ukazoval jinou hodnotu. Sehnal jsem tehdy dva vstřiky, takže mě jeden zůstal. V případě potřeby je k dispozici za 3.000,- Kč nový.
Zdravím a přeji úspěch při zjištění závady. V.H.
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe