carina E 1.8 benzin r.v.97 občas netáhne

vše ohledně modelové řady Carina
Milan2
Člen Týmu

vstřiky proměřeny

Příspěvek od Milan2 »

Zdravím, tak včera proměřeny vstřiky a všechyn mají stejnou hodnotu, ještě vytáhnu a nechám vyčistit a vyzkoušet jak rozprašují. Co by to mohlo dělat dalšího??? Poraďte prosím
Milan2
Člen Týmu

jaké svíčky 1.8 learn burn

Příspěvek od Milan2 »

Ahoj poraďte jaké svíčky jsou vhodné?? Nyní tam mám DENSO PK20 R13. nevím jak dlouho tam jsou motor má najeto 185tis? že by origo??
xzlutasek
Člen Týmu

Škrtící klapka

Příspěvek od xzlutasek »

Zdravím všechny Toyťáky, problém s cukáníma, škubáním je vyřešen. Na vině byla vadná podtlaková klapka sání. Když jde motor do záběru, tak řídící jednotka zapne ventil, který přes podtlak ze sání sepne klapku na sání motoru a tím ubere na vzduchu. Ta klapka byla děravá tak, že někdy sepla jindy ne a proto to škubalo.
Milan2
Člen Týmu

Příspěvek od Milan2 »

Ahoj, že b ykonečně svitla naděje??? já už boj s hledáním příčiny vzdal, jak jsi danou závadu řešil respektive n akolik to příjde.
díky Milan bednar.milan2@seznam.cz
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Carina E 1,8 r.v. 97 občas netáhne

Příspěvek od tekiler »

Vladimír Havránek píše:Ahojky,
měl jsem na stejném autě podobný problém. Na vadný vstřik jsem přišel tak, že jsem změřil odpory ohmmetrem u všech 4 vstřiků a ten vadný ukazoval jinou hodnotu. Sehnal jsem tehdy dva vstřiky, takže mě jeden zůstal. V případě potřeby je k dispozici za 3.000,- Kč nový.
Zdravím a přeji úspěch při zjištění závady. V.H.
Konečně někdo kdo napsal jak jednoduše zjistit který vstřik je vadný .....
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
Milan2
Člen Týmu

Příspěvek od Milan2 »

Ahoj tuto možnost jsem zkoušel, ale u mě všechny vstřiky vykazují +-stejné hodnoty. Zatím závadu stále hledám. Už mi přííjde jeslti to takhle nemá být :(

M.
Odpovědět

Zpět na „Carina“