svetlomety na ST18x

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

kdopak se nám to tedy probudil?

Příspěvek od micron »

Vichřice fučí a fučí a vítězem se stává... 3.2.1 GO dollar

SPEEDING TRACK SUPER STORE
http://stores.ebay.com/SPEEDING-TRACK-SUPER-STORE
http://images.andale.com/f2/110/101/182 ... ack_BG.jpg

mistr Tony alias kung pao z USA odpověděl: cena shippingu do Czech rep: 45doláčů+10doláču za Xenonový diamanty (i se žárovkamaWOW) 1320kaček tak to můžu!!! doba dodání je circa 7 dnů až domu...fain
so koito kiss my ass! nebo laskavě začněte vyrábět konečně "něco solidního"
Naposledy upravil(a) micron dne stř 21.12.2005, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
mison
Manager Týmu

Re: kdopak se nám to tedy probudil?

Příspěvek od mison »

micron píše:Vichřice fučí a fučí a vítězem se stává... 3.2.1 GO dollar

SPEEDING TRACK SUPER STORE
http://stores.ebay.com/SPEEDING-TRACK-SUPER-STORE
http://images.andale.com/f2/110/101/182 ... ack_BG.jpg

mistr Tony alias kung pao z USA odpověděl: cena shippingu do Czech rep: 45doláčů+10doláču za Xenonový diamanty (i se žárovkamaWOW) 1320kaček tak to můžu!!! doba dodání je circa 7 dnů až domu...fain
so koito kiss my ass! nebo laskavě začněte vyrábět konečně "něco solidního"

PS: suprasport nl+de is definitely DEAD!
si k tomu nezabudni priratat dph a clo.
Celica All-trac
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Pak dej vědět jak to svítí :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

cože

Příspěvek od micron »

jaký clo? to mi to jako doručí celník, nebo co?
platíš snad nějaký clo, když si něco objednáváš třeba z německa? NE

DPH? je jako kolik, to se dozvim jak? Daně nejsou zrovna mým koníčkem :twisted:

mistr kungFU odpověděl:
"The total(one set) with S&H fee is $55."... tak tomu mam jako rozumět jak?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

No jelikož je německo v eu tak neplatíš clo a navíc si tam pro to jedeš sám a většinou to popřeš ale tohle ti z ameriky dojde jako balík a možná to přes celnicu půjde
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

celnice :-)

Příspěvek od micron »

cel+ica cel-nick :-)
no mně ty blinkry (z německa) teda přišly až domu- nevim proč bych pro to měl jezdit tak daleko :-) DPD ty balíky asi pašujou na černo bez cla :-)

myslim že na 1 kus se clo nevztahuje... prostě je to balík, kterej buďto naloží dpd, dhl, ppl apod...přímo na letišti do dodávky a tradá ke mně do chaloupky. Tyhle balíky procházej podle mě tzv. rychlou bezcelní zonou.

ps: když budeš posílat babičce do ameriky třeba fusekle k vánocům, pochybuju že budeš cálovat nějaký clo, že?

PS2: tak mě teď napadlo, že kámošova matka na Ruzyni vlastně dělá... tak se ho zeptám přesně...jooo a je to. taková micro pojistka-pokavaď to přilítne, tak to mam do hodiny a pěkně s interním checkingem! mison má dana jako pojistku, já tam mam agentku (kdyby tak ještě dělala na celnici...hoopsa hejsa) . :lol:
ObrázekObrázekObrázek
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

to je sice pekne ze sa sukromne baliky neplatis..ale z ameriky ti nikdy firma neposle sukromny balik..na to zabudni..oni musia deklarovat ze to vyviezli z krajiny a tym padom to uz ide cez colnice..zaplatis clo aj DPH..clo je podla toho ci mas s colnicou zmluvu a si firma alebo nie..pre sukromnika je to cca 17% + 19% dph..neviem ake mate v cechach.
Celica All-trac
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

No, až domu Ti to sice dovezou, ale zacáluješ jim i to clo. Já jsem si takhle jednou objednal nějakej soft na CD zdarma z USA a vypláznul jsem clo 400,-.
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Tak ale to je super, ne? Z nuly clo 400,-, to je drsný.. :!:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

clo

Příspěvek od micron »

nechám se překvapit... jestli bude chtít UPS worldwide po mně pár šlupek navíc, to už je putna, hlavně aby to přišlo- to je cílem testu- protože většina "firem" neni schopna ani odpovědět na email-prostě na Czech rep. prděj.
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

BRunner píše:No, až domu Ti to sice dovezou, ale zacáluješ jim i to clo. Já jsem si takhle jednou objednal nějakej soft na CD zdarma z USA a vypláznul jsem clo 400,-.
Nepovídej, já si jednou nechal poslat CD z USA s katalogama, na těch CD byl pochopitelně i nějakej ten software zadarmo a zásilka naproto v pohodě přišla přímo do schránky (jenom dodnes nechápu, jak se jim podařilo dvě CD ve standartním obalu prorvat úzkým otvorem schránky). Čili bych v tvým případě hledal nějakou zradu.

Na tom balíku co přijde jako soukromej se dá s některýma firmama v USA prý dohodnout, pochopitelně takovou věc si pak nemůžete například odepsat z daní, čili na firmu to potom nejde koupit.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Možná byl problém v tom, že jsem si to nechal poslat na adresu do firmy. Jinak co jsem si nechával posílat vzorky elektro součástek, tak to bylo třeba i z tchaiwanu zadara.
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

Clo by jsi mel platit vzdycky pokud to prekroci nejakou cenu(ten balik) Firmy to ale obchazi tak ze se na ty baliky pise GIFT (dar) a za dar se clo neplati.To se tyka zemi ktery nejsou v EU, pokud je v EU tak zadny clo neplatis.Tipnul bych si ze ti to prijde s tim GIFT, takze bez cla
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od micron »

8) clo se prostě NEplatí, a platí jen pokavaď si to posíláš na firmu, (ty bláho ještě abych si psal světla na firmu, to je hustá magořina, to cd teda taky :-) a nebo při větším množství zboží-takzvané hromadné objednávce (na firmu). Tečka. slovní-spojení BY+SE je F+tipný, ale u nás Xtra neplatí.

+ nemáte někdo nenáhodou nezkušenosti se systemem PAYPAL?
ObrázekObrázekObrázek
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

Clo se teda plati na tom trvam neplati se jen pokud nejsem v EU a nebo ta hodnota toho baliku ma nizsi cenu nez je presne stanovena a nebo v pripade daru z ciziny.
Odpovědět

Zpět na „Celica“