microne to je hukot... koukam že se zase zadařilo
A co když jem už teď bejček
V co by se transformoval/a majitel/ka CELICY?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja jsem neodbocil, proste je to co bych chtel byt , ted jsem svym chavanim a vsim asi presnej opak tak bych chtel vydet jak budu rychlej sviznej a "vycuranej" a budu si davat vsechny zly "Canise"Dacan píše:hosi neodbocujte od tematu ,
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
benderrrrr jo je to ten vožralej robot co neni normální když nechlastá... nemažou se mu závity tenhle seriál miluju, a v češtině i když na češtinu hodně lidí nadává... mně se líbí JEN v češtině... chtěl jsem původně dát ještě toho zelenýho tvora "vládce planety omicron persei 8 z galaxie??? ten je mi taky sympatickej, nebo toho prcka jakoby ochočenýho... ten sakra jak se jmenuje... jak všechno sežere... teď nevim... ale vzpomenu si... tenhle seriál se mi fakt brutálně líbí... má to nápady futuristický... vtip a dělá si prdel z reality, takový kreslený sci-fi zábavný tu ještě nebylo... a asi jen tak nebude...
biscuit> slon a komár... no tak ty nechápu celkem
pavoB> tohodle ptáčka mam taky rád... já mu řikám speedy ghonzáles.... ale teď nevim jestli se tak nejmenovala nějaká myš v tom seriálu
Toro> bejček taky ujde
Dacan> kuna, nooo to je zajímavá potvůrka, jen nechápu co jí tak chutná na gumách a častech v motorech.... asi to má místo žvejkačky... taky nekouří že... takže by se to dalo pochopit... prostě si potřebuje zažvejkat...
ps: ještě upravim proč jsem si vybral...
biscuit> slon a komár... no tak ty nechápu celkem
pavoB> tohodle ptáčka mam taky rád... já mu řikám speedy ghonzáles.... ale teď nevim jestli se tak nejmenovala nějaká myš v tom seriálu
Toro> bejček taky ujde
Dacan> kuna, nooo to je zajímavá potvůrka, jen nechápu co jí tak chutná na gumách a častech v motorech.... asi to má místo žvejkačky... taky nekouří že... takže by se to dalo pochopit... prostě si potřebuje zažvejkat...
ps: ještě upravim proč jsem si vybral...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
okej okej tak teď jen chybí jak se jmenuje ten krocan nebo co to je speedy ghonzales je out slona chápu, krvožrouta taky... a muj žrout nese jméno "diblík" jako oni nejsou jen tak obyčejný diblíkované... maj za-lubem
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++