V co by se transformoval/a majitel/ka CELICY?

vše ohledně modelové řady Celica
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

microne to je hukot... koukam že se zase zadařilo :lol:
A co když jem už teď bejček :?: :lol:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Dacan píše:hosi neodbocujte od tematu :lol: ,
ja jsem neodbocil, proste je to co bych chtel byt , ted jsem svym chavanim a vsim asi presnej opak tak bych chtel vydet jak budu rychlej sviznej a "vycuranej" a budu si davat vsechny zly "Canise"
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

benderrrrr :lol: jo je to ten vožralej robot co neni normální když nechlastá... nemažou se mu závity :lol: tenhle seriál miluju, a v češtině i když na češtinu hodně lidí nadává... mně se líbí JEN v češtině... chtěl jsem původně dát ještě toho zelenýho tvora "vládce planety omicron persei 8 z galaxie??? ten je mi taky sympatickej, nebo toho prcka jakoby ochočenýho... ten sakra jak se jmenuje... jak všechno sežere... teď nevim... ale vzpomenu si... :lol: tenhle seriál se mi fakt brutálně líbí... má to nápady futuristický... vtip a dělá si prdel z reality, takový kreslený sci-fi zábavný tu ještě nebylo... a asi jen tak nebude...

biscuit> slon a komár... no tak ty nechápu celkem :-)

pavoB> tohodle ptáčka mam taky rád... já mu řikám speedy ghonzáles.... ale teď nevim jestli se tak nejmenovala nějaká myš v tom seriálu :lol:

Toro> bejček taky ujde :-)

Dacan> kuna, nooo to je zajímavá potvůrka, jen nechápu co jí tak chutná na gumách a častech v motorech.... asi to má místo žvejkačky... taky nekouří že... takže by se to dalo pochopit... prostě si potřebuje zažvejkat... :lol:

ps: ještě upravim proč jsem si vybral...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

okej okej :lol: tak teď jen chybí jak se jmenuje ten krocan nebo co to je :lol: speedy ghonzales je out :-) slona chápu, krvožrouta taky... a muj žrout nese jméno "diblík" jako oni nejsou jen tak obyčejný diblíkované... :lol: maj za-lubem 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

microne me tak napada,ze myslis tasmanskyho certa :lol: ?
biscuit:ta fotka jak slon slape po tom golfu je tam schvalne,hodne me pobavila :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dacan> ne ta kukačka jak se jmenuje nevim furt :lol:
ještě by mohlo víc lidí třeba napsat v co by se.... no dobře tak ta reinkarnace může znít tak jako nábožensky čico... ale tak to poupravim na transformaci :lol:
ObrázekObrázekObrázek
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Ty kravo to je teeema :D

Ja bych chtel bejt malej zelenej muzicek to jsou takovy ty hajzlove co porad vsechno schovavaji a predelavaj a tak... a chtel bych jim byt hlavne proto protoze uz mi schovali spoustu cennosti takze bych se celkem mel :D
Carlos Sainz limited 2468/5000
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

:lol:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

To je lez delaj to zeleni muzicci nic mene nemuho tvrdit ze jsem si stoprocentne jist ze je tento pan nenaverboval pro tuto zakernou cinnost...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Odpovědět

Zpět na „Celica“