AE92 GTi "hot hatch" :) - turbo build stage 2
slusne..ak som dobre pocital(pocitala ako pocital) tak so 60 na 100 to mas kolo 5s a zo 100 na 140 kolo 6s..samozrejme +-x,x sekund..
moze byt...ak sa mi podari tak na buduci tyzden nieco vyvediem aj ja a dam linky ako slape moj black top

moze byt...ak sa mi podari tak na buduci tyzden nieco vyvediem aj ja a dam linky ako slape moj black top
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

ok. Pohrával jsem si s myšlenkou dat na ten motor turbo,ale za poslední týden co jezdím,jsem ji zavrhl. Raději investují dalsi peníze do podvozku a rozvoji atmosféry. Ono to z toho videa není moc slyšet,ale ten zvuk motoru je prostě bomba.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

tak pocitam ze nabuduci vikend by nieco mohlo byt s tych videos aj na nete..no verim...ja planujem brzdy (zadne urcite a asi aj predne) podvozok(stabilizatory....)a motor(regulator tlakupaliva...)..zatial robim take upravy co budu dobre tak pre turbo motor ako aj atmosferu..este nie som rozhodnuty...dilema...

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

brzdy já zachoval sériové,vpředu s vnitřním chlazením 242/240. Na tu váhu jsou naprosto dostačující. Zítra pokud bude situace příznivá konečně dodělam hydraulickou ruční brzdu. Teď tam sice je,ale to byl jen takový pokus. AFPR je na cestě,a ještě mám slíbenou N1 JDM ecu přímo laděnou továrnou toyota pro unclear spec. On ten motor dostal ve fázi zkoušek pořádně za uši. Teď jsem pomocí vačkovych kol dohnal původní dynamickou kompresi. Kompresní tlaky jsou také pod minimem,ale aspoň stejne. Na dokončení bude ještě třeba tak 150k.tak musím letos opět oželet dovolenou. 

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

výfuk tam mám teď dost špatný. Působí obrovský protitlak a koncovka je při plném plynu jak tryska rakety 
 4m za stojícím autem je zameteny prach. Svody jsou na cestě a zbytek bude kopie blitz. Chtel bych se s proti tlakem dostat po celé délce mezi 4-1psi.

ak predne budem menit tak poriadne..takze kotuce black diamond vrtanie + drazky...4piestikove brzdice.a zadne musim...teraz som bubenik...ako si riesil hydraulicku rucnu?zadne strmene pouzivas ake?povodna rucka bola lanko predpokladam..
AFPR je co??

a asi riadiaca jednotka pojde s integri typu r(podla vzoru japonskych kolegov..tak sa ladia 20v v japonsku)
no ale kedze som mlady tak musim odkladat bubaciky aj na byt a tak dalej tak s tymito upravami by som to chcel stihnut do roka...

AFPR je co??
a asi riadiaca jednotka pojde s integri typu r(podla vzoru japonskych kolegov..tak sa ladia 20v v japonsku)
no ale kedze som mlady tak musim odkladat bubaciky aj na byt a tak dalej tak s tymito upravami by som to chcel stihnut do roka...

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

opět vyhazuješ peníze zbytečně. kotouče dej třeba větší ale "blank" bez drážek a vrtání a k tomu nějake tvrdší desky(žluté textar nebo černé ebc) afpr- adjustable fuel pressure regulator. pokud to zvladnu tak fotky zítra dodam.jaroo021 píše:..takze kotuce black diamond vrtanie + drazky

dik za typ...
a na tie zadne brzdy som zvedavy bo tie sa budu riesit coskoro..a hydraulicka rucka by aj mohla byt...len ked mas strmen kde povodne bola rucka lanko tak neviem ci sa to da prerobit na hydrauliku.

a na tie zadne brzdy som zvedavy bo tie sa budu riesit coskoro..a hydraulicka rucka by aj mohla byt...len ked mas strmen kde povodne bola rucka lanko tak neviem ci sa to da prerobit na hydrauliku.

- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Libor : hmmm, vypada to zajimave 

Jaroo : dej pak vedet co delas za upravy na blacktopu a co pomaha
  bude se mi to hodit, protoze moc lidi s 4AGE 20V tu neni 

Jaroo : dej pak vedet co delas za upravy na blacktopu a co pomaha
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D

Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- Beaver
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Nuže, tak přejmenuj projekt na Black Screamer, bude to víc vystihovat zvuklibor12 píše:ok. Pohrával jsem si s myšlenkou dat na ten motor turbo,ale za poslední týden co jezdím,jsem ji zavrhl. Raději investují dalsi peníze do podvozku a rozvoji atmosféry. Ono to z toho videa není moc slyšet,ale ten zvuk motoru je prostě bomba.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz

Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz