to je fakt, stejně tak nějak musej jet přez prahu, taxe snima můžem svéztDacan píše:snazim se sehnat co nejvic lidi a mozna se pridaj i plzensti
odjezd z prahy
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dacan> Sečko-žnečko-mlátičko-bečka, to je vynález já si dám dneska špaghetti... panzani 3minexpress, pěkně emental, šunka s kapiema, olivy s papričkama, nakládaný houbičky, mooooře kečupu a je to. FSM forever!
honzisman> paráda trio bude zase pohromadě + konečně uvidim i garfielldovu svěží yellowlinku. supeeer
honzisman> paráda trio bude zase pohromadě + konečně uvidim i garfielldovu svěží yellowlinku. supeeer
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
máš recht.sraz je tedy od dvou do 14:30 kdy je odjezd (pojede se po okreskach) a bude to na parkovišti u cčm (adresa je chlumecká 6)na horním parkovišti,naproti mcdonaldu,který je hned u chlumecké (bohužel mi nějak nefunguje mapa,takže to sem nemůžu dát označené.co vim tak z plzně,jedou min 2 celicy
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
corolla e11 1,6 gt (81kw)
tak pánové neska rano mě nakej zm.d zk....nej v pos..nym hnusnym golfu zbořil tak s vama nejedu musim si dat číču o víkendu do hromady chapete že neměl ani povinný ruč.ja myslel ze ho tam umlatim tak si to tam užijte a neco mi vyfoťte
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
honzisman> to je v prd3li... soucítim s tvojí černoškou, bez povinnýho ho to vyjde pěkně mastně blba... zacvaká tobě opravu a pak za pokutu ještě mnooooohem mnoooohem víc, až se z z golfa bude čoudit... to nepobere blbec. Kdybys měl s plechama problemy, moh bych ti doporučit muj servis, je to v Komořanech, dobrý ceny a opravdu kvalitní klempíř + lak za hooodně solidní ceny. Navíc by se dal asi napsat doklad na vyšší cenu, než jakou by to stálo, aby ses "zahojil" a jeho peněženku vysál... jediná nevýhoda je tam, že rychlost práce je podobná jako v africe/řecku... ale kdo nespěchá neřeší... kdyžtak mi cinkni.
PS: u mě je taky v autě volno, ale chápu, že seš naštvanej a bejt na tvým místě, tak bych taky nejel... byl bych v moc agresivním rozpoložení a pohled na cizí celicy by mě neuklidňoval ani omylem. + můžu ti pomoct kdyžtak splashit nějaký díly, který to chytly... kitování je minulost, to se nevyplatí, časem lak popraská a je to naprt.
PS: u mě je taky v autě volno, ale chápu, že seš naštvanej a bejt na tvým místě, tak bych taky nejel... byl bych v moc agresivním rozpoložení a pohled na cizí celicy by mě neuklidňoval ani omylem. + můžu ti pomoct kdyžtak splashit nějaký díly, který to chytly... kitování je minulost, to se nevyplatí, časem lak popraská a je to naprt.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++