to je fakt, stejně tak nějak musej jet přez prahu, taxe snima můžem svéztDacan píše:snazim se sehnat co nejvic lidi a mozna se pridaj i plzensti
odjezd z prahy
- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

dacan> Sečko-žnečko-mlátičko-bečka, to je vynález 
 já si dám dneska špaghetti... panzani 3minexpress, pěkně emental, šunka s kapiema, olivy s papričkama, nakládaný houbičky, mooooře kečupu a je to. FSM forever! 

honzisman> paráda trio bude zase pohromadě + konečně uvidim i garfielldovu svěží yellowlinku. supeeer

honzisman> paráda trio bude zase pohromadě + konečně uvidim i garfielldovu svěží yellowlinku. supeeer
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

máš recht.sraz je tedy od dvou do 14:30 kdy je odjezd (pojede se po okreskach) a bude to na parkovišti u cčm (adresa je chlumecká 6)na horním parkovišti,naproti mcdonaldu,který je hned u chlumecké (bohužel mi nějak nefunguje mapa,takže to sem nemůžu dát označené.co vim tak z plzně,jedou min 2 celicy

ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)

corolla e11 1,6 gt (81kw)
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
 (2007)

Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
- Preatorian
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

honzisman> to je v prd3li... soucítim s tvojí černoškou, bez povinnýho ho to vyjde pěkně mastně blba... zacvaká tobě opravu a pak za pokutu ještě mnooooohem mnoooohem víc, až se z z golfa bude čoudit... to nepobere blbec.  Kdybys měl s plechama problemy, moh bych ti doporučit muj servis, je to v Komořanech, dobrý ceny a opravdu kvalitní klempíř + lak za hooodně solidní ceny. Navíc by se dal asi napsat doklad na vyšší cenu, než jakou by to stálo, aby ses "zahojil" a jeho peněženku vysál... jediná nevýhoda je tam, že rychlost práce je podobná jako v africe/řecku... ale kdo nespěchá neřeší... kdyžtak mi cinkni.  
PS: u mě je taky v autě volno, ale chápu, že seš naštvanej a bejt na tvým místě, tak bych taky nejel... byl bych v moc agresivním rozpoložení a pohled na cizí celicy by mě neuklidňoval ani omylem. + můžu ti pomoct kdyžtak splashit nějaký díly, který to chytly... kitování je minulost, to se nevyplatí, časem lak popraská a je to naprt.

PS: u mě je taky v autě volno, ale chápu, že seš naštvanej a bejt na tvým místě, tak bych taky nejel... byl bych v moc agresivním rozpoložení a pohled na cizí celicy by mě neuklidňoval ani omylem. + můžu ti pomoct kdyžtak splashit nějaký díly, který to chytly... kitování je minulost, to se nevyplatí, časem lak popraská a je to naprt.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++