Přestavba 4A-FE na 4A-GE (záměna hlavy)
jo kdybi někdo chtěl tak tu mám taky motor 4A-Fe byl protočenej na klice!! klika je po přebroušeni samozřejmě sou ktomu i nové šály a gufera ale není to složené!!!! i koplet skelet od 1.6 sti celkem zachovalí akorát na levém předním blatníku je koroze vypadá to jakoby to někdo předtím na levou stranu nabořil!!!!!!!!
A na prvu generaciu (blue top) sa neda dat tak lahko ako na druhu? Ci je to v podstate jedno?Pripadne su velke rozdiely v "crevach" motorov?libor12 píše:Je to stejný případ jako konverze 7afe na 7age který je o pár řádek níže. Nárůstu není nikterak dramatický,v lepším případě nějakých 25kw. Takže toho co na to spodek bych se nebál. Otázkou zůstává co dál po této úpravě. Proto pokud máš v autě 4a-fe nahradil bych ho 4age druhé generace které můžeš bez problémů potom co ti přestane sériový 92kw výkon stačit lehce fouknout 0.5bar o tom ten motor nebude ani vědět a pak můžeš pokračovat dál.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
První generace vhodná není. Blok je stejný,ojnice jsou slabší a pistní čep je 18 nebo 19mm podle roku. Druhá generace už ho má 20mm. Je tam také nižší komprese. Takže když upravovat tak nové ojnice,pisty. Je lepší sehnat druhou generaci.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp