Výměna motoru E10

vše ohledně modelové řady Corolla
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajoš »

Tak pokud 63 kW má na každé svíčce to zapalování, tak je to v klidu, bo ten motor má normál na hlavě rozdělovač jako můj motor 55 kW, takže to bude v suchu.
Jinak-i kdyby to byla 63 kw, tak jezdí auta normálně s jiným motorem a jak dělají technickou, takže na tohle dlabu. Přepisovat to stejně už nikde nebudu.
Jinak ano, konektorů je tam trocha a přístup luxus, takže rozpojení nemůže být problém.
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajoš »

Tak jsem vyměnil ten motor ale mám problém, spojka vypíná až úplně dole, nejde téměř vůbec řadit, zkusím ještě odvzdušnit, spojku jsem neměnil a ani převodovku nesundával. Další problém je že mi hučí servo, je asi zaavzdušněné. Nevíte, jak jej odvzdušnit? Děkuji
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Servo se odvzdušňuje točením volantu ze strany na stranu až co to jde. Můžou to být ale taky špatný ložiska nebo přeplej řemen.

Spojku si dával novou? Může být už posmrti, podle toho kdo s tím jak jezdil.
Holomek!
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajoš »

Tak ted jsem vylezl z auta-spojka je původní, lamela byla ještě v klidu, dal jsem tam tu lepší z obou motorů. Spojka už jede, seřídil jsem to táhlem u pedálu, takže OK. Ale servo je mrtvé jak klobouky, bo jsem zjistil, že z něj teče olej, takže musím koupit sadu na přetěsnění a můžu si hrát, ach jo :-(
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajoš »

Rampa-jinak tu druhou převodovku mám, ale neznám stav a funkci, ae olej v ní je :-D nebo byl, než mi vytekl na podlahu :-D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“