Doky píše:
Můj náhled 2,0 v 6 generaci je moc povedenej z pohledu výkonu, ekonomiky a desingu a tohle skloubení mi podle toho dělá z něj favorita.[/u]
Samozdrejme max souhlas, ale ono hodne zalezi na konkretnim pripade. Tady mas kluka co si chce koupit auto (svoje prvni) na pujcku a to na 100%. Myslim, ze netusi jake konecne naklady ho cekaji. A kazdej jak je tady tak do Celdy vrazil po koupi jeste dalsich xx penez. A jak se divam tak nekteri resi kolikrat i banalitku, protoze na ni nemaji.Takze bud pujde a za 100% si koupi 2,0 a bude moct delat vsechno to co tu je popsany at uz jezdit v klidecku a nebo bude na silnici svym chovanim srat ostatni. Bude cekat co bude a evidentne se stane otrokem auta, protoze to po nem bude chcit penizky a ne malo.Takze s nejvetsi pravdepodobnosti kdyz pominem ze je Strelec tak auto proda driv nez ho splati. Pak je jeste moznost ze bez vetsich nakladu dojezdi do vraku nez to splati atd.
Takze se na me nezlobte, ale u mladyho kluka co to ma jako prvni auto si myslim, ze 1,8 staci az moc. Nejen naklady na udrzbu a provoz ale i tim ze na 1,8 si prece jen v nejhorsim pripade udela par veci sam. Jenze jak koukam na poptavku po turbu a vykonu asi nema smysl nic na to rikat. Stejne koupi auto 50/50 ktery bude v dobrym stavu. Najede par kilometru a bude neco resit. Pochybuju ze za ty penize koupi nejakej luxus, ale chce auto ted hned a bez cekani.V pripade ze je spotrebitel pak mu taky doporucim 2,0. asi by to chtelo precist forum a podivat se na naklady spotrebu kdo co resi a jaky to ma skryty vydaje. Ty ja Idaho a nekteri ostatni si muzem dovolit neco jineho. Nekteri jsou mechanici a autu dost rozumi tak tam se neni ceho bat. At vemes co vemes udelas si. Nekteri nemusi resit penize a maji dobryho mechanika. No a pak jsou ti co bezhlave a bez vsech informaci koupi a nez zplati prodaji, protoze na to jednoduse nemaji. Tim se ho nechci dotknout, ale zadluzit se na aute bych nechtel ani prd. A kdybych nemel jinou moznost nez pujcku a chtel moc auto asi bych volil jinak. Pokud by jeho otazka znela "Mam hromadu penez a nevim co s nema jakou 6g," odpoved je jasna na four.
Jsem spokojeny NADSENEC 1,8 6g a vetsinu veci si udelam sam. U me moje poptavka po 6g splnila vsechna ocekavani a moje 6g plne a na max dostacuje tomu co od ni ocekavam a co od ni chci. Kazej musi zvazit sam na co ma. Nemam ji jako auto na denni jezdeni a podle toho je s ni zachazeno. Moje Celda miluje dlouhy vylety, ne zavody (to se vyradila pred 14 lety) a nedej boze se nechat urazet nejakym TDI
Ja mu preju ne jen dobrej kup, ale splaceno bez exekuce a minimalni naklady na opravy a provoz.