zdarec všem

vše ohledně modelové řady Celica
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

A pak tě svezu třeba i já :lol: , každopádně na Celicu nedám dopustit obzvlášt 6 generaci ta je moje srdcová.Přeju dobrej kup.Zatím mám celicy 2 a určitě ještě jedna přibudne :lol: za nějakej ten rok :lol:
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Doky .. jen nezapomeň na staré pravdivé rčení .. nezáleží na kvantitě, leč na kvalitě. ;)
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Já vím právě proto k tomu přistupuju hrozně zodpovědně viz - moje príšera 6 generace, pak se pustím už naplno do 1 generace a když ji skončím tak.... :lol: .Vždyť víš že jsem hrozně až príšerně důsledný a bez kvality mně kvantita nezajímá :lol: :lol: :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

díkec heh

ale už se nemůžu dočkat jen musím doufat že budou love z půjčky spíše že vše dobře dopadne.Ano musím si na auto půjčit už sem slyšel i názor jednoho joudy co má peníze od tatínka :Pučovat si na auto?dělej business a koupíš si ho hned.Vlastní hned 3 auta od papáá a dělá busines a eště nic nevydělal. :D
no zas su od tématu jinde su moc ukecanej:D

fakt se strašně moc těším na celicu,sice bude ted asi mesic či dva v garáži a nebude jezdit protoze musím udělat ten řidičák ale aspon se jí budu věnovat leštit ,mazlit,leštit mazlit a dávat jí vše potřebné.To mladá asi nebude moc nadšená ,první noc spím s celicou:D
Akorát mám strach ji nechat stát před barákem.Je dost lidí na ulici co mě nemá v lásce a když si tata koupil mercedesa a já mu ho přes den leštil tak si někdo myslel že je můj a už tam byla cihla :(
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

tak už to mám konečně za sebou ,nemohl sem ani dospat.Konečně sem se svezl v celice ve dvoulitru.Chci strasne moc podekvoat takže eště jednou dekuju moc Maci.
Abych rekl svoje pocity z jízdy tak asi to ze si neodkazu predstavit ze bych si koupil neco jineho.To auto splnuje vsechny moje pozadavky do jednoho.Ten zvuk ta akcelerace no proste uzasny.Moje rozhodovani a vahani zda je to dobra volba je dneska u konce na 100% chci celicu.Zdae vahani uz nepripada v uvahu.Jedine nad cem vaham je jzda 1,8 či 2.0.Si myslim ze ve spotrebe zas tak zasadni rozdil neni a v tom odpichu asi jo.Protoze mam strach po ndesni jizde kdy sem sedel ve dvoulitru ze 1,8 me po case nebude stacit.Fakt nevim je to moc tezke rozhodnuti ale bylo to opravdu uzasny a este jednou moc dekuju.Doufam ze se zase nekde potkame,myslim si ze urcite

ale jelikoz budu mit jen 100tis tak asi 1,8
koukal sem se po tehlech
http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 4601472981

http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 1620790933

pro mě favoritem tahle http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 9487293668
jelikoz si myslim ze odpovida i cene u te modre si myslim ze je podezrele nizka cena kdyz je o dva roky novejsi
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

z těch 3... jasná modrá... 8) elegantní a uklidňující chladná barva. Vypadá velmi slušně.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja uz bych bral pouze 2,0 na celice jsem skoro zacinal, na zacatek to staci, ale ted :roll: mam 1,6 , je pravda ze 1,8 je trochu silnejsi ale porad to nebude ono, na dalnici to uz pri mirnem kopci nejede, pri predjizdeni neni zadna vykonostni rezerva ( tocim 6tis. a fakt me to stve ) , spotreba kdyz na to trochu slapu mam ted 8,2 litru takze taky nic moc, uz jsem davno pochopil ze malej obsah je nah.. a nic moc neusetri , na pojistce par stovek , na benzinu par korun , takze ber 2,0 jestli mas mozek a budes s jezdenim zacinat opatrne :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

no vrta me ten dvoulitr hlavou no ale fakt nevim je to dost tezke rozhodnuti
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

2,0i 16V (129 kW)

Zážehový řadový čtyřválec šestnáctiventilový rozvod DOHC, víceobodové elektronické vstřikování paliva. Důvod: Dvoulitr má dostatek výkonu i bez turba, jde o tentýž motor, ktery byl nabízen take pro rychlou Carinu GT. Až při hodně vysokém stavu najetých km, či po hrubém zacházení trpí vůz vysokou spotřebou oleje.

NEBRAT

1,8i 16V (85 kW)

Zážehový řadový čtyřválec, šestnáctiventilový rozvod DOHC, víceobodové elektronické vstřikování paliva. Důvod: Základní agregát stačí pro běžné ježdění, na sportovní jízdu však příliš ne. Vůz pak neposkytuje takové výkony, jaké svými tvary slibuje.

jedna recenze je na toim neco pravdy?vím totiz jak se vyjezdim ze budu chtít temu dupat :(sem to dacan
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

zivotnost 2,0 3S_GE je tak 200tis. pri horsim zachazeni, kdyz se clovek o auto stara tak mnohem vic, ale to plati i u 1,8 a ostatnich motorech samozrejme

odchazi tesneni pod hlavou a nebo sezere olej jelikoz majitel nekontroloval a zadre se na klice, s tim olejem - 10W40 menena max. po 10tis je nejlepsi moznost pokud se o tom bude prodejce zminovat , vetsinou olej zerou s tim se musi clovek tak nejak smirit ze ho to ceka , ale spravit se to da :wink: btw. ber douboru nebouranou kastli, motor se opravit da za mensi penize nez prorezivela kastle , a napravu spise normalni - to ti poradi ostatni popr. procti si to tady dole v tematech :wink:
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

děkuju moc
ja bych sel nejradsi hlavne z financních duvodu do 1,8čky jelikož dvoulitr se skoro neda sehnat okolo roku 95 do 100tis aspon sem nic nenasel.Budu mit maximalne 105tis a kdyz bych koupil treba za 89tis tu 1,8 tak me zbyde na opravy atd nejaka rezerva chjo

me strasne odrazuje ze kazde jpise ze ta 1,8 nejede
jde me jen o to aby me neposral kokot v golfu nekde nesnáším šamponky v golfu
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

na samponky v golfu se musis vis co, obcas jezdim s bratrancem taky ve IV golfu - nejsilnejsi TDI co delali ( krome 4 motion ) a ten tah odspodu neni k zahozeni a samponi nejsme :)
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

já vím ale pro mě golf neexistuje :D
ja když t ovidím kolem sebe kadzyho idiota co mu je 18 s nagelovanou hlavou celej v bílím pohled gaje jak s ikoupi golfa pustí nahlas muziku a hraje si na machra boze jak bych ho lištil

ona nejlepší volba bude koupit 1,8 a nezávodit prostě to bude nejlepší
když mě někdo vyzve na závod ukážu fakáča a bude to :D
su strasne nerozhodnej ale co nemám vatu na dvoulitra a nez nic tak radsi 1,8
ale potřebuju ten uzasnej lauf
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak to potom jo , tak to delam ja 8) fuckuju na vsechny machyrky
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

SEM TO TEDKA RESIL S OTCEM
su totiz moc rad ze je to jediné auto které řekl ok to ber
at sem mu ukazal cokoliv nic se mu nelibilo a celica je prej krasna a spolehliva a mam prej brat 1,8 ze nebudu nikde zavodit a ma pravdu
prece jenom chci zit dlouho
Odpovědět

Zpět na „Celica“