Nefunkcnost digi hodin

vše ohledně modelové řady Celica
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

zapojeny je.. je fakt ze jsem ted¨n stredoval panel strikal do barvy ale vracel jsem to vsechno zpatky i zapojoval.. no asi to budu muset rozebrat a mrknout na to..
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

tadaaaaaa ... tak dekuji .. uz svitim, a cas mi uz zase tikaaaa :-) nevite nekdo prosimvas kde sehnat original ten short pin? mam tam misto toho pojistku (ta tam jaksi byla i predtim) a docela bych tam rad mel to co tam patri (ja vim, ze je to v podstate jen jina pojistka, ale ta to vypada, jak ma :-))
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

X_Mave píše:tadaaaaaa ... tak dekuji .. uz svitim, a cas mi uz zase tikaaaa :-) nevite nekdo prosimvas kde sehnat original ten short pin? mam tam misto toho pojistku (ta tam jaksi byla i predtim) a docela bych tam rad mel to co tam patri (ja vim, ze je to v podstate jen jina pojistka, ale ta to vypada, jak ma :-))
Jediny misto kde by se dala sehnat je Kotassova Cecilka :twisted: . Domluv si snim malej srazek nekde u Vyskova pak projev zajem o motor a tak a v nestrezene chvilce mu to vymen za pojistku. Pokud by se ti to nepodarilo tak mu to sfihnu ja. Cena cca 300,- Jinak netusim kde. 8)
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak to byla u Martase pojistka Cig a Rad a zkrat u napajeni radia a to to delal vyucenej autoelektrikar a zapojil to jako prase ( nechal stary draty takze je to nekolikrat napojovany atd.. )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Pavo.B. píše:tak to byla u Martase pojistka Cig a Rad a zkrat u napajeni radia a to to delal vyucenej autoelektrikar a zapojil to jako prase ( nechal stary draty takze je to nekolikrat napojovany atd.. )
co si sám neuděláš to nemám, proto se bojim servisů atd jak čert kříže, sám sem v jednom chvíli byl, tak vim jak to chodí (ale zase abych moc nekřivdil, čekal sem to horší, hodně je znát kdo je stálej zákazník)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

:oops: mno.. PavoviB. dekuji 8)
Celica 1,6STi
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“