Nefunkcnost digi hodin
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
zapojeny je.. je fakt ze jsem ted¨n stredoval panel strikal do barvy ale vracel jsem to vsechno zpatky i zapojoval.. no asi to budu muset rozebrat a mrknout na to..
Jediny misto kde by se dala sehnat je Kotassova Cecilka . Domluv si snim malej srazek nekde u Vyskova pak projev zajem o motor a tak a v nestrezene chvilce mu to vymen za pojistku. Pokud by se ti to nepodarilo tak mu to sfihnu ja. Cena cca 300,- Jinak netusim kde.X_Mave píše:tadaaaaaa ... tak dekuji .. uz svitim, a cas mi uz zase tikaaaa nevite nekdo prosimvas kde sehnat original ten short pin? mam tam misto toho pojistku (ta tam jaksi byla i predtim) a docela bych tam rad mel to co tam patri (ja vim, ze je to v podstate jen jina pojistka, ale ta to vypada, jak ma )
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co si sám neuděláš to nemám, proto se bojim servisů atd jak čert kříže, sám sem v jednom chvíli byl, tak vim jak to chodí (ale zase abych moc nekřivdil, čekal sem to horší, hodně je znát kdo je stálej zákazník)Pavo.B. píše:tak to byla u Martase pojistka Cig a Rad a zkrat u napajeni radia a to to delal vyucenej autoelektrikar a zapojil to jako prase ( nechal stary draty takze je to nekolikrat napojovany atd.. )
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)