Problém se startováním

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ok kdyz neni chyba v elekrice tak jdi po mechnickej casti zacni se svickama , (vyndat a vycistit) a pak by to chtelo zmerit kabeli ke svickam je mozny ze jak se ohrejou tak u nich jeste vic stoupne odpor a pak ve spojenim tohohle vseho ti to nehodi poradnou jiskru ale na prislusnej odpor tehle kabelu se mi neptej bohuzel ho ani ja neznam :( mozna ze ti Libor rekne vic ja nejsem elektrikar tak fakt nevim
zkus na to mrknout , ja osobne bych je vyndal a zkusil jak hazi
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

DarkLogic píše: ...auto jsem protáhl 160 km po dálnici a pak ve městě. Pak jsem udělal nějaké krátké jízdy a co čert nechtěl, opět se objevil můj problém se startem....
Teď jsi měl šanci! Co ukazoval v tom okamžiku teploměr?

Kabely to určitě nejsou.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
DarkLogic
Člen Týmu

Příspěvek od DarkLogic »

Jimmi píše: Teď jsi měl šanci! Co ukazoval v tom okamžiku teploměr?

Kabely to určitě nejsou.
Teploměr byl naprosto v normálu. Prostě vše se tváří OK, akorát to někdy nenastartuje.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Takže vezmi obyčejný multimetr,najdi si rozdělovac sundej vícko a pod ním uvidíš na ose palec pod ním je 1zub a ještě níž 4zub. Oproti ním jsou cívky. Měly by z nich jít buď 4 kabely nebo jen 3 to znamená že plus je společné ty 2 jsou signál. Změř jejich odpor. Měl by být 160ohm. Označ si je a do kabelů si udělej hrotem dírky aby jsi ve chvíli kdy to nelze nastartovat mohl znovu změřit odpor. Pokud bude u některé 0ohm víš kterou vyměnit. To co měl na mysli Jimmi u těchto motorů nelze. Mají čidlo pro obohacení směsi zvlášť. Bohužel je klasické membránove a někdy zůstane viset. Pokud i to čidlo ukazuje v okamžiku startu stav on a motor má provozní teplotu je to ono. Ale to jsem již zmiňoval. Je sakra drahé a koupíš pouze v toyote.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Takže vezmi obyčejný multimetr,najdi si rozdělovac sundej vícko a pod ním uvidíš na ose palec pod ním je 1zub a ještě níž 4zub. Oproti ním jsou cívky. Měly by z nich jít buď 4 kabely nebo jen 3 to znamená že plus je společné ty 2 jsou signál. Změř jejich odpor. Měl by být 160ohm. Označ si je a do kabelů si udělej hrotem dírky aby jsi ve chvíli kdy to nelze nastartovat mohl znovu změřit odpor. Pokud bude u některé 0ohm víš kterou vyměnit. To co měl na mysli Jimmi u těchto motorů nelze. Mají čidlo pro obohacení směsi zvlášť. Bohužel je klasické membránove a někdy zůstane viset. Pokud i to čidlo ukazuje v okamžiku startu stav on a motor má provozní teplotu je to ono. Ale to jsem již zmiňoval. Je sakra drahé a koupíš pouze v toyote.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „MR2“