ok kdyz neni chyba v elekrice tak jdi po mechnickej casti zacni se svickama , (vyndat a vycistit) a pak by to chtelo zmerit kabeli ke svickam je mozny ze jak se ohrejou tak u nich jeste vic stoupne odpor a pak ve spojenim tohohle vseho ti to nehodi poradnou jiskru ale na prislusnej odpor tehle kabelu se mi neptej bohuzel ho ani ja neznam mozna ze ti Libor rekne vic ja nejsem elektrikar tak fakt nevim
zkus na to mrknout , ja osobne bych je vyndal a zkusil jak hazi
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
DarkLogic píše: ...auto jsem protáhl 160 km po dálnici a pak ve městě. Pak jsem udělal nějaké krátké jízdy a co čert nechtěl, opět se objevil můj problém se startem....
Teď jsi měl šanci! Co ukazoval v tom okamžiku teploměr?
Takže vezmi obyčejný multimetr,najdi si rozdělovac sundej vícko a pod ním uvidíš na ose palec pod ním je 1zub a ještě níž 4zub. Oproti ním jsou cívky. Měly by z nich jít buď 4 kabely nebo jen 3 to znamená že plus je společné ty 2 jsou signál. Změř jejich odpor. Měl by být 160ohm. Označ si je a do kabelů si udělej hrotem dírky aby jsi ve chvíli kdy to nelze nastartovat mohl znovu změřit odpor. Pokud bude u některé 0ohm víš kterou vyměnit. To co měl na mysli Jimmi u těchto motorů nelze. Mají čidlo pro obohacení směsi zvlášť. Bohužel je klasické membránove a někdy zůstane viset. Pokud i to čidlo ukazuje v okamžiku startu stav on a motor má provozní teplotu je to ono. Ale to jsem již zmiňoval. Je sakra drahé a koupíš pouze v toyote.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Takže vezmi obyčejný multimetr,najdi si rozdělovac sundej vícko a pod ním uvidíš na ose palec pod ním je 1zub a ještě níž 4zub. Oproti ním jsou cívky. Měly by z nich jít buď 4 kabely nebo jen 3 to znamená že plus je společné ty 2 jsou signál. Změř jejich odpor. Měl by být 160ohm. Označ si je a do kabelů si udělej hrotem dírky aby jsi ve chvíli kdy to nelze nastartovat mohl znovu změřit odpor. Pokud bude u některé 0ohm víš kterou vyměnit. To co měl na mysli Jimmi u těchto motorů nelze. Mají čidlo pro obohacení směsi zvlášť. Bohužel je klasické membránove a někdy zůstane viset. Pokud i to čidlo ukazuje v okamžiku startu stav on a motor má provozní teplotu je to ono. Ale to jsem již zmiňoval. Je sakra drahé a koupíš pouze v toyote.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp