Project "CECIL" - ZRUŠENO :(

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ty lázně jsou obyčejný hydroxid sodny,kde by byla tak velká lázeň nevím. Pískovaní seženes snáze a výsledek bude stejný.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Arnie fakt super! Rezavá nerezavá, stejně je nádherná! Taky gratuluju a držim palce s prací :wink:
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

libor12 píše:Ty lázně jsou obyčejný hydroxid sodny,kde by byla tak velká lázeň nevím. Pískovaní seženes snáze a výsledek bude stejný.
No po pravdě je to nějaký louh kyseliny, která se vaří kolem 50°C po dobu několika hodin,....ale jestli to je někde u nás v republice taky fakt nevím,..zatím jsem na netu nic nenašel,...pískování to dokáže docela poškodit :wink: Toho kitu před lakem by na tom mělo být opravdu min. :wink: :roll: A nevím zda při tom pískování dostanu všechnu rez dokonale pryč, aby to potom neprokvétalo?...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Na odrezeni je lazen spickova a dostane se vsude , k piskovani musis zvolit vhodny material aby moc neskodil a pekne si s tim vyhrat , osobne bych pri renovaci chtel pouzit lazen ale v CR jsem o ni dost velke nikdy neslysel, drzim palce , s kastli jsou vzdy starosti :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Koube
Člen Týmu

Příspěvek od Koube »

Také gratuluji, je moc krásná! :wink:
Koube
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Připojuju se k obdivu a gratulacím :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
yeepla
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeepla »

Krása!! ..
Toyota Celica GT r.v 2002
J & J = JAYJAY :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

nice nice nice :wink: a ten zvuk... je fantastickej... takovej "hutnej" už sem ho slyšel na Korfu jak sem tam potkal podobnou černou... má to zvuk podobnej jako ty americký přežraný koráby, i když má takovej "malej motůrek" nechápu jak se z toho dá vyloudit ta uším lahodící " brumlací-hutnost" :shock:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

:bigups: prostě bomba :bomb:
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

TO:Micron to bylo děravým výfukem. :lo
TO:Arnie no je mi jasné že to bude boj já si taky představoval to vše jednodušeji.Zhánění dílů hlavně těch malých prkotin, klik co mně chybí , zadní kapoty at. tu si asi pujčím a dám udělat podle předlohy dále zámky atd., to bude o experimentech a čese co se týče pískování tak na to bacha při velké zrnitosti a hodně poškozených dílech tak mi odešla respektive ji zničil ten předchozí majitel.Budeš jinak překvapen jaká malá váha je kapota a blatníky jsou strašně lehké a tenké.No budu se moci alespoň učit a průkopníkem nyni budeš ty , ja budu skromně vstřebávat a ptát se co a jak.Jinak cokoliv bys potřeboval event. okopírovat z mé Celicy jsem ochotne to poskytnout.Jinak Libor sehnal na moji již komplet hlavu, karburatory a svody prostě zlatej člověk tak budeme mít 2T-B oba :lol: .I když ja jsem,, barbar" a teď , mi všichni snad prominou ale mně se dělá v autě bez klimy v létě hrozně špatně a veterána bych chtěl projíždět výhradně v létě a tak zavažuju i o aplikaci klimy některé modely ji měli tak mně něukamenujte.Já se chci někdy svést i bez toho abych blil po 5 km :lol: tak to bude další technický problém.Ale navýšený výkon to utáhne.A když se převeze do Dobríše tak se vše jasněji uvidí co a jak dál a co bude zapotřebí postupně od podzimu objednávat.Po ukončení 6G ji tam budem přesouvat na to dorozebrání,opískování a klempířinu.Louhování mi přijde jako extrém nedostupný v ČR.JInak jsem ochoten se podělit o manuál:-)
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ArnieGT: s Dokym jsme si poridily manual , plus jsem nejake nasel, ten manual ti muzu poslat ofoceny jestli bude Doky ( to bude majitel originalu :D ) souhlasit :D

jinak doufam ze nechate vyrobit ty "kopyta" na plecharinu , kdo vi kdy se to muze hodit , ze jo :D
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

Podejte mi nekdo kapsnicek z toho zvuku sem se udelal,krasne bublá!!
Celica T23 GT (2OOO)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Přesně tak,...bulá to pěkně ale hlavně nemá zadní tlumič tak to trochu řve,..ale i s tím tlumičem to brumlá parádně.

Co se týče kopyt na plechařinu, no po pravdě zvažuju to hodně, ale technicky mi není jasné jak by to mohlo fungovat, ve fabrice plechy přeci lisují a to by asi neklaplo vyrábět protikusy do lisu, ale jestli to jde i jinak tak jdu do toho.

Manuál: no už jsem na netu našel docela zajímavých věcí, ale ten jsem zatím nesehnal a nevím zda ho budu potřebovat, ale pokud by jste byly ochotni mi ho poskytnout samozřejmně nepohrdnu :lol: :lol: :oops:

Zadní kufr jsem ochoten poskytnout na kopii, popřípadě ji udělám sám, uvidíme jak to všechno půjde, taky potřebuju nějaké díly udělat znovu.

Louhování u nás dostupné je, ale asi ne v takových rozměrech aby se tam dala strčit celá kastle,...mají to tak max. kolem 1x1m a to je málo i na blatníky.

Jinak podělit se o zkušenosti a rady bude to nejmenší,.. :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja nemyslel kopyta na plech ale udelat na laminat ( carbon ) kdyz uz by se stalo ze se naraznik znici , tak aby se dal nahradit

navod v pocitaci musim jeste precislovat stranky a pak poslu
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Pavo.B. píše:ja nemyslel kopyta na plech ale udelat na laminat ( carbon ) kdyz uz by se stalo ze se naraznik znici , tak aby se dal nahradit

navod v pocitaci musim jeste precislovat stranky a pak poslu
No tak to jo, ale to už by pak nemohl být veterán,.. :oops: I když jak tak nad tím uvažuju asi ho přihlásím normálně abych si mohl vyjet kdy mne napadne,... :roll: Přece jen si ho budu chtít užít a ne aby stál v garáži :lol: :lol: Už jsi něco podobného tvořil? myslím tím ty kopyta,...tak trochu představu o tom mám, ale ještě jsem se k tomu nikdy nedostal,...není to vůbec špatný nápad
Odpovědět

Zpět na „Celica“