aky odtien cervenej ??? metalicky/perlet 5gen
rozdíl mezi perletí a metalízou-metalíza má v sobě stříbrný částice a dle velikosti zrna je výraznější nebo míň, perleť má vosobě částečky perleti, hlavně perleť se dá přidat jak do metalickýho laku, tak do klasickýho laku bez metalízy-takže to podle mě rozhodně není to samý
to libor 12-von možná myslel tu červenou metalízu, která se dávala na formule tuším před dvěma rokama, když přestali používat klasickou červenou
jinak souhlas-já sem na předešlý auto dával odstín candy apple red od PPG-trojvrstvá metalíza s perletí(nejdřív stříkaný samotný stříbro, poté průhledná červená a poté bezbarvý lak), výsledek krásnej, ale nikdy více-už při stříkání byly velký problémy, navíc dle mejch poznatků-každá červená metalíza ti bude časem vod sluníčka růžovět
to libor 12-von možná myslel tu červenou metalízu, která se dávala na formule tuším před dvěma rokama, když přestali používat klasickou červenou
jinak souhlas-já sem na předešlý auto dával odstín candy apple red od PPG-trojvrstvá metalíza s perletí(nejdřív stříkaný samotný stříbro, poté průhledná červená a poté bezbarvý lak), výsledek krásnej, ale nikdy více-už při stříkání byly velký problémy, navíc dle mejch poznatků-každá červená metalíza ti bude časem vod sluníčka růžovět
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
červená metalíza že by růžověla? to je mi ale novinka... máme mitsubishi galant GLS vínová metalíza 92... barva je jako nová pak sme měli mitsubishi space wagon 4x4 taky v červený metle 96... barva naprosto bez chyby... dále vínovej nissan terrano 3.0 barva stejná... a nakonec vínově-skořicovej Landcruiser 120... metalízy právě že držej, nemusíš kolem toho skákat a leštit a růžověj jen nemetalický červený. mimochodem ani jedno z aut nikdy nebylo a neni v garáži, sluníčko maj moc rádi.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No já měl právě za to,že ferrari až do modelu testarossa používalo pouze nemetalickou chilli červenou a u tohoto modelu začali ještě nabízet žlutou a černou a snad až do roku 2005 v jejich vzorníku barev žádná jiná nebyla. Jinak v F1 opravdu nějaký čas používali metalizu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
a právě sme u toho-vínová už do růžova je, ta už ti moc nezrůžoví, skořicová pude spíš do oranžova, já se bavím právě o čistě červenejch a výraznejch odstínech jako je candy apple red nebo candy brandy wine-už sem jich viděl dost jak po jednom až dvou letech slušně vybledlednou, průhledná čevená od sluníčka bledne a stříbrnej podklad vystupuje víc a víc a tím se z toho stává růžová.
čéče dle tvýho podání by stačilo dát auto do červený metalízy a sesh dvacet let bez naprostýho problému-prostě červená metla nebledne a lak vypadá stále stejně-to by ti asi moc lakýrníků nepotvrdilo...
čéče dle tvýho podání by stačilo dát auto do červený metalízy a sesh dvacet let bez naprostýho problému-prostě červená metla nebledne a lak vypadá stále stejně-to by ti asi moc lakýrníků nepotvrdilo...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
marcelus> ukaž fotky... počkej tejden jen co blesknu "opravdovou růžovou" Corollu s nemetalickou červenou problémovou barvou... ročník cca 96 ta je hot fest vyšisovaná Tady máš fotky našeho galanta 92 (foceno asi před rokem s původní metal wine color) a pak wagona 96. vínová= tmavě červená, nevim kde si vzal že se tmavě červená může měnit na růžovou ty si mi ale kouzelník
placatá čelda "v kufru" land cruiseru
placatá čelda "v kufru" land cruiseru
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
nechci se s tebou tady pouštět do zbytečnejch debat-na který ty sesh expert-koukám lišíme se už v pohledu na to co je červená-holt každej barvy vidí jinak-to co ty ukazuješ na fotkách pro mě není červená, ale fialová-maximálně vínová, mluvil jsem o červený typu, jako je na fotce toho kabrioletu od Kotasse-což bys mohl uznat že je naprosto jiná barva.Zajímalo by mě jestli kdyby tenhle vodstín , co ukazuješ nebyl v metalíze-jestli bys to ještě označil za červenou..., v minulým příspěvku sem ti i vysvětlil, proč červený metalízy blednou a růžověj-zeptej se na to nějakýho lakýrníka
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mě to celkem baví... no fialová a vínová je v mých očích velikej rozdíl... fialová má odstín spíš do "podivný modrý" kdežto vínová je každopádně tmavě červená. Pořád sem na 150% přesvědčenej, podle aut co každej den vidim na silnicích, že nemetalická červená vydrží o hooodně míň než obyč červená metal-tedy světlá, či medium. Jinak barva galanta je morrocco RED.
fialová- jako modrý fialky je u mě třeba:
http://img179.imageshack.us/img179/9633/p1030620rd1.jpg
fialová je brutálně diskutabilní barva... ono je totiž takových odstínů a barev fialek, že víš co
http://kutzik.jirpa.cz/storage/20090222 ... zatisi.jpg
tady vidim růžovou fialku a 2 cca jako je barva tý celicy- takže pravý fialový.
http://kutzik.jirpa.cz/storage/20090222 ... 0_2952.jpg
(dobře morrocco red může bejt trošku, ale jen opravdu trošku podobná i týhle tmavý fialce... a ta modrá, tak to je nějakej modrej mutant- ta už teda neni fialová ani omylem
fialová- jako modrý fialky je u mě třeba:
http://img179.imageshack.us/img179/9633/p1030620rd1.jpg
fialová je brutálně diskutabilní barva... ono je totiž takových odstínů a barev fialek, že víš co
http://kutzik.jirpa.cz/storage/20090222 ... zatisi.jpg
tady vidim růžovou fialku a 2 cca jako je barva tý celicy- takže pravý fialový.
http://kutzik.jirpa.cz/storage/20090222 ... 0_2952.jpg
(dobře morrocco red může bejt trošku, ale jen opravdu trošku podobná i týhle tmavý fialce... a ta modrá, tak to je nějakej modrej mutant- ta už teda neni fialová ani omylem
tak se prosimtě podívej na fotku těch tvejch posledních fialek a následně na poslední fotku toho Vašeho wagona 96-dej si je vedle sebe a řekni mi že tam vidíš velkej rozdíl-vobě fialový, debata zase vo ho..., já se tady neustále bavim vo opravdu červenejch barvách jako je na fotce od Kotasse, červená je prostě červená a vínová je vínová-debatovat vo tom jestli je vínová tmavě červená, popřípadě fialovo červená je už vopravdu trochu zbytečná debata, ale když tě to baví...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tralala tralala bude z tebe fiala... a už mi konečně ukaž ty vyšisovaný jakýkoliv metalízy... pořád si mě nepřesvědčil... dneska sem viděl asi tak 30 zrůžovělejch a vyšisovanejch matnejch červenejch aut asi za 1hodinu (jsou tak ee, že se mi nechce je ani fotit, protože je vidí každej člověk co má 2 funkční oči).... kdežto vyšisovanou metalízu sem ještě neviděl, moc rád se podivám, jestli se ti podaří aspoň 1 kousek blejsknout
a tohle je růžová metla- jako komickej příklad
a tohle je růžová metla- jako komickej příklad
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
chameleon se mi vůbec nelíbí, ale co sem viděl včera... tak nádhernou zelenou metalízu/nebo perleť nevim, nepoznám... na novým sciroccu na andělu- se tam vystavoval jak nějakej model. Nehorázně Svěží barva, lidi chodili kolem a skoro každej se zastavil a čuměl... jako design nic moc ale ta barva- krutááá. Tu bych si uměl představit na celice 5g- pak by vypadal scirocco naprosto směšně zkusim jí blejsknout, jestli ho tam ještě uvidim. Sice sem na modrou, ale tahle zelená byla fakt šmrncovní.
asi to bude VIPERn metalíza
tady sem našel cestou do školy 2 korektní růžovky, těm se o metalíze jen "sní"
626 total vyšis střechy, kapoty, zadku a dveří-téměř komplet
felicia vyšis celek
Mam dojem že už mi nikdo nevyvrátí PRAVDU, že vyšisovanou metalízu prostě nenajdeš. a už vůbec ne, aby zrůžověla. TEČKA
asi to bude VIPERn metalíza
tady sem našel cestou do školy 2 korektní růžovky, těm se o metalíze jen "sní"
626 total vyšis střechy, kapoty, zadku a dveří-téměř komplet
felicia vyšis celek
Mam dojem že už mi nikdo nevyvrátí PRAVDU, že vyšisovanou metalízu prostě nenajdeš. a už vůbec ne, aby zrůžověla. TEČKA
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
čeče já absolutně nechápu... sice mam v sobě asi 6 piv a 2 brazilský rumy... ale nechápu tu barvu, nechápu v čem je problém- asi jen v tom, že ta corolla by potřebovala přelakovat na normální metalízu ty chameleony jsou fakt něco šílenýho- to je jak pubertální lak na nehty u bloncek do 18 let, ba spíš do 15- to už hraničí s pedofilií
dobry posudokmicron píše:čeče já absolutně nechápu... sice mam v sobě asi 6 piv a 2 brazilský rumy... ale nechápu tu barvu, nechápu v čem je problém- asi jen v tom, že ta corolla by potřebovala přelakovat na normální metalízu ty chameleony jsou fakt něco šílenýho- to je jak pubertální lak na nehty u bloncek do 18 let, ba spíš do 15- to už hraničí s pedofilií