Invader píše:koukam pupici to rozjizdi ve velikym - proti tomu bych jako protestoval kdyz jich tu bude tolik uz to nebude ono
ono to tiz kazda ma svoji individualitu a ja jsem hrdej na to ze jich je tu jen " par "
nebude to budou poslední už mě to nebaví , mám plnou garáž krámů nemám to kam dávat příští týdeen likviduji do kovošrotu Corolly a pak se budu věnovat jen jedné čekám na tu z Angl. zda to bude turbo, pak se uvidí, tak, že dvě půjdou do světa a jedna zůstane doma
Invader píše:jj tak fajne v turbine je to nadhera ikdyz ten ucinek turba neni takovej jen 0,3s rozdi ale je tam
jinak mám dobrý kontakt na jednoho spolehlivého dodavatele co vozí každý měsíc z Angl. celé auta na ND, možná bych nechal dovést pár pravostrann. Emerek na ND, pokud bude zájem a podle ceny??
Invader píše:vas malej je rozumnej kluk co sem s nim mluvil a taky asi vi co si kde muze dovolit no
no jo ale může to být vina z druhé strany , v současné době v tomto provozu je to hned ani nevíš jak, zrovna mě to potkalo včera odpoledne, jedu v klídku asi tak 160 předjíždím dvě auta a najednou se na mě nalepil nějakej magor na motorce s mladou buchtou a předjel nás všechny a jen tak tak nepotkal v protisměru autobus, měl jsem co dělat abych ho neštrejchl , protože to vrazil před můj čumám, a ty dvě auta za mnou toho měly plné gatě
to je pravda tata vzdycky rikal muzes jezdit jak pan buch a prileti nejaky hovado a je konec , jo taky moc motorkare rad nemam i kdyz jezdim taky na 600ccm ale mam rad svejch 90km/h a kocham se jizdou jako se vsim a ne jet jako prase to si muzu vzit auto
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
Invader píše:to je pravda tata vzdycky rikal muzes jezdit jak pan buch a prileti nejaky hovado a je konec , jo taky moc motorkare rad nemam i kdyz jezdim taky na 600ccm ale mam rad svejch 90km/h a kocham se jizdou jako se vsim a ne jet jako prase to si muzu vzit auto
machroval před holkou, že předjel sporťáka , kdybych tušil, že se chce ukazovat tak bych jel jak mám jen 90