Prosím o radu
Prosím o radu
Co myslíte o téhle MR2, hlavně fotka toho motoru, to je nějaký jiný motor, ne? Já tomu moc neroumím. Díky za odpověď. Petr
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vf2eo1dfkoxc
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu
to je poředělaný motor na plyn, při dovozu do ČR musíš požádat o schválení bude to něco státBrázda píše:Co myslíte o téhle MR2, hlavně fotka toho motoru, to je nějaký jiný motor, ne? Já tomu moc neroumím. Díky za odpověď. Petr

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
, ale jinak vypadá dobře, je tam pořád v nabídce: )kolja píše:no možná ji pan Brázda koupilApollo píše:jj už je stáhnutej... škoda chtěl jsem se pokochat tou ohavností ... plyn patří do kotle, uvidíme
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj vypada pekne ale ten plyn no ale taky dobry alespon bude jezdit za polovic ja bych ho klidne vzal
j a odkaz uz mi nefunguje jinak vsechno v pohode

j a odkaz uz mi nefunguje jinak vsechno v pohode

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Tak to budu mít asi pomalu vyřešený a rád se stanu Vaším členem klubu. Ta s tím plynem byl asi nějaký blaf nebo prdel, tel. číslo bylo špatné prostě divný. Tak se příští týden pojede do Holandska podívat se na tuhle, za stejnou cenu, není ospojlerovaná, ale vypadá úplně v orig. stavu, není ani na internetu, sehnal je jeden známej co vozí auta z Belgie, Holandska a Německa. Mě se tedy dost líbí....sakra, teď nevím jak sem vložit obrázek tak ho zkusím dát do Foto album. Tak sem to dal do Osobní galerie, ještě se tady v tom moc neorientuju. Má najeto 204 tis., při 194 vyměněny rozvody, nové brzdy předek zadek a nový chladič, prý tekl. Nic víc zatím nevím. Tak koupit nekoupit? 2 700 eur + dovoz, přihlášení atd., tak asi 95 tis.
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
fotky dáš jednoduše je tady návod, jak vkládat foto, já jedu v neděli do SRN, je tam jedna za 1000Eček ale rok 1991 , tak až je udělám budou dvě na prodejBrázda píše:Tak to budu mít asi pomalu vyřešený a rád se stanu Vaším členem klubu. Ta s tím plynem byl asi nějaký blaf nebo prdel, tel. číslo bylo špatné prostě divný. Tak se příští týden pojede do Holandska podívat se na tuhle, za stejnou cenu, není ospojlerovaná, ale vypadá úplně v orig. stavu, není ani na internetu, sehnal je jeden známej co vozí auta z Belgie, Holandska a Německa. Mě se tedy dost líbí....sakra, teď nevím jak sem vložit obrázek tak ho zkusím dát do Foto album. Tak sem to dal do Osobní galerie, ještě se tady v tom moc neorientuju. Má najeto 204 tis., při 194 vyměněny rozvody, nové brzdy předek zadek a nový chladič, prý tekl. Nic víc zatím nevím. Tak koupit nekoupit? 2 700 eur + dovoz, přihlášení atd., tak asi 95 tis.

Naposledy upravil(a) kolja dne pát 03.04.2009, 21:42, celkem upraveno 1 x.
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
koukam pupici to rozjizdi ve velikym - proti tomu bych jako protestoval kdyz jich tu bude tolik uz to nebude ono 
ono to tiz kazda ma svoji individualitu a ja jsem hrdej na to ze jich je tu jen " par "

ono to tiz kazda ma svoji individualitu a ja jsem hrdej na to ze jich je tu jen " par "
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw