VIN pod prednim sklem

vše ohledně modelové řady Avensis
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

presne znak toho predniho okna jsem myslel :biggrin:
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

chudy píše:Myslíte-li tlačítko, na kterém ve spodní části je vodorovná čára z z ní se vlní směrem vzhůru další čárky (super technický popis co? :D ) tak to je zrychlení ohřevu kabiny, jestli myslíte to okno se vlnitým drátkem dole, tak se jedná o ohřev okna a stěračů.
Díky, takže můj Véna má zrychlený ohřev interiéru :)
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

no ja tam mam snad jen 2 ohrevy: predniho skla (kulate okynko a vlnite sipky nahoru) a zadniho skla (hranate okynko a vlnite sipky nahoru)
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

tak ohrev zadniho okna je na stredovem tunelu vedle radia. Pridavny ohrev interieru je vlevo a je to 2 tlacitko od volantu /u D-Catu jsem ho jeste nevidel/ a vyhrev predniho okna je 3 tlacitko od volantu.
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

saab píše:
chudy píše:Myslíte-li tlačítko, na kterém ve spodní části je vodorovná čára z z ní se vlní směrem vzhůru další čárky (super technický popis co? :D ) tak to je zrychlení ohřevu kabiny, jestli myslíte to okno se vlnitým drátkem dole, tak se jedná o ohřev okna a stěračů.
Díky, takže můj Véna má zrychlený ohřev interiéru :)
ja ten pridavny vyhrev zkousel v tech mrazech a nejak jsem to nepocitil. K tomu se v manualu pise,ze behem mrazu pri jeho zapnuti muze jit z pod auta slaby dym,ma tam mit svuj maly vyfuk.
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

no jeste aby mi coudilo auto odnekud jinud nez z vyfuku, no des, tak to nexci :D
chudy
Řidič

Příspěvek od chudy »

lampacz píše:no jeste aby mi coudilo auto odnekud jinud nez z vyfuku, no des, tak to nexci :D
, není to tak hrozný, při prvním použití smrad spálenin, ale potom se to nikdy nepociťoval, proti tomu co předvádělo nezávislé topení v Alhambře naprosto čistá práce. Jinak je to k ničemu a u faceliftu to zrušili
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

Já ten ohřev ještě nezkoušel :(
Jinak jsem konečně otevřel ten italský manuál a zjistil jsem, že ty ohřevy interiéru jsou 2 typy, v mém návodu jako "tipo combustione" a "tipo gas caldo".
Nevíte jaký je mezi nimi rozdíl ? Tipoval bych, že druhý jede na naftu :)

Jo a to hlasové ovládání funguje jen s navigací nebo i normálně (pravé tlačítko na volantu - spolu s přepínáním displeje palubního počítače) ?

Asi se budu muset kouknout jestli vyjde levněji český návod nebo italsko-český slovník :lol:
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
chudy
Řidič

Příspěvek od chudy »

Hlasové ovládání jsem nerozchodil, jsem na tom tak, že návod mám jen ke sstarému Vénovy a tam se o tom nic nepíše, mám nejvyšší výbavu, tak jsem očekával že bluethoot rozchodím, ale nezadařilo se, když sem dá návod nějaký odborník jedině dobře.
Radim P
Člen Týmu

Re: VIN pod prednim sklem

Příspěvek od Radim P »

lampacz píše:Číslo za předním sklem mají jen auta s pravostranným řízením.
:wink:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“