VIN pod prednim sklem
Díky, takže můj Véna má zrychlený ohřev interiéruchudy píše:Myslíte-li tlačítko, na kterém ve spodní části je vodorovná čára z z ní se vlní směrem vzhůru další čárky (super technický popis co?) tak to je zrychlení ohřevu kabiny, jestli myslíte to okno se vlnitým drátkem dole, tak se jedná o ohřev okna a stěračů.

ja ten pridavny vyhrev zkousel v tech mrazech a nejak jsem to nepocitil. K tomu se v manualu pise,ze behem mrazu pri jeho zapnuti muze jit z pod auta slaby dym,ma tam mit svuj maly vyfuk.saab píše:Díky, takže můj Véna má zrychlený ohřev interiéruchudy píše:Myslíte-li tlačítko, na kterém ve spodní části je vodorovná čára z z ní se vlní směrem vzhůru další čárky (super technický popis co?) tak to je zrychlení ohřevu kabiny, jestli myslíte to okno se vlnitým drátkem dole, tak se jedná o ohřev okna a stěračů.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
, není to tak hrozný, při prvním použití smrad spálenin, ale potom se to nikdy nepociťoval, proti tomu co předvádělo nezávislé topení v Alhambře naprosto čistá práce. Jinak je to k ničemu a u faceliftu to zrušililampacz píše:no jeste aby mi coudilo auto odnekud jinud nez z vyfuku, no des, tak to nexci
Já ten ohřev ještě nezkoušel
Jinak jsem konečně otevřel ten italský manuál a zjistil jsem, že ty ohřevy interiéru jsou 2 typy, v mém návodu jako "tipo combustione" a "tipo gas caldo".
Nevíte jaký je mezi nimi rozdíl ? Tipoval bych, že druhý jede na naftu
Jo a to hlasové ovládání funguje jen s navigací nebo i normálně (pravé tlačítko na volantu - spolu s přepínáním displeje palubního počítače) ?
Asi se budu muset kouknout jestli vyjde levněji český návod nebo italsko-český slovník

Jinak jsem konečně otevřel ten italský manuál a zjistil jsem, že ty ohřevy interiéru jsou 2 typy, v mém návodu jako "tipo combustione" a "tipo gas caldo".
Nevíte jaký je mezi nimi rozdíl ? Tipoval bych, že druhý jede na naftu

Jo a to hlasové ovládání funguje jen s navigací nebo i normálně (pravé tlačítko na volantu - spolu s přepínáním displeje palubního počítače) ?
Asi se budu muset kouknout jestli vyjde levněji český návod nebo italsko-český slovník

Re: VIN pod prednim sklem
lampacz píše:Číslo za předním sklem mají jen auta s pravostranným řízením.