jen je ještě rozděleno podle roku - některé verze byly bez katu, já mám rv 1990 a toto schéma - což má většina lidí s dvoulitrem

výmenou sice vylepšíš výplach motoru, otázkou jen nakolik je seriové vedení omezováno emisními a hlukovými normami.ALFkeeper píše:mam otazocku ...k teme..je mozne dosiahnut vymenou komplet vyfukovych zvodov az po tlmic ...cize komplet vykovy system za "sportovy",ktory by mi zvysil vykon motora??
ak ano kde to zozenem))
anoo je mi to jasne wed ja sa chcem bavit o vyfuku predsa !!! nie o seriovom prevedeny pre civilstov.. ..len heh vies o niecom konkretnom ja som prehrabal cely net noo neni to v mojich kopetenciach mam na stole polozenych 60papierov ...zhrbua okolo tej ceny som pripraveny investovat..ked bude treba prihodi sa par drobakov ..hovorim peniaze az tak nehraju rolu ...Idaho píše:na 5G s ebude shánet sakra blbě ( takový který by měl reálně něco přidat ) a když seženeš tak veř že asi rychle zapomenes na větu" peníze nehrajou roli" jelikož zjistíš že jeho cena bude takřka shodná s cenou vozu ( v některých případech i vyšší )
má jich spoustu. Ale když je uveřejním,tak uveřejním "know how" a to se mi nechce. Tím bych se připravil o eventuelni výdělek.Petr 01 píše:Ahoj, jaky slabiny ma ten motor,kdyz vyfuk to neni?