inak tie vrzgoty z vnutra auta mi v podstate nevadia,ale skor ma stve ten divny hrkavy zvuk od motora(pisal som o tom v 1. prispevku)...a som, si isty ze to je od motora...akoby bolo nieco uvolnene a ked motor bezi tak to hrka..hmmm

No v servise si asi este nebolCanabik píše:Ja som tez kupoval auto v PPC a maximalna spokojnost a ocota.(asi som este nebol v ich servise vsak:) )Autogrand:kde to je prosim ta?alebo aj ten awf?
inak tie vrzgoty z vnutra auta mi v podstate nevadia,ale skor ma stve ten divny hrkavy zvuk od motora(pisal som o tom v 1. prispevku)...a som, si isty ze to je od motora...akoby bolo nieco uvolnene a ked motor bezi tak to hrka..hmmm...peace
Ano, uplne stejne zkusenosti mam i ja..Za studena je z palubni desky slyset jemne pukani a praskani.. Po zkusenostech z predeslou generaci yarise ale uz nedovolim jakemukoliv servisu rozdelavat palubovku, nebot to bylo pak jenom horsi.. A to jsem byl prodejcem pri nakupu NG ujisten, ze tyto problemy uz nikdy resit nebudu..borland píše:Uz som v inom topicu pisal, ze mi vrzga v jednom mieste palubovka. Miesto sa mi podarilo uspesne identifikovat. Lenze tento tyzden sa nam ochladilo a ked som sa dnes rano pobral do prace s Yarisom, myslel som, ze ma porazi. Cela palubovka v oblasti celneho skla vydavala pazvuky, praskance, skripance... Ked bude okolo -5, na co sa mam tesit? Po zahriati auta sa problem trochu ustali. Urcite to vsak budem riesit v servise. Mate podobne skusenosti?
Inak zacinam lutovat, ze som vobec nejakeho yarisa kupoval. Len pre porovnanie: kolega, co ma Fabiu junior z nejakych 200 litrov, pre mnohych hnilu fabiu, tak ten nepozna, co je to servis, co su to pazvuky atd...
Aha-tak sa na to potom pozriemMilan SE píše:Neviem prečo ale foto mi nejde vložiť na forum.Je to ale jednoduché tie gumky sú vedla svetiel a podopierajú rohy kapoty.Treba ich mierne pootočiť smerom dohora aby bola kapota silnejšie pritlačená a nemohla na zámku drnčať.
aj ja mam podobne pazvuky ked je chladnejsie.borland píše:...Cela palubovka v oblasti celneho skla vydavala pazvuky, praskance, skripance... Ked bude okolo -5, na co sa mam tesit? Po zahriati auta sa problem trochu ustali. Urcite to vsak budem riesit v servise. Mate podobne skusenosti? ....