No josuk to tak píše. On do toho určite viac vidí ako ja

Ja som videl rozobratú len S120,no princíp je stále zachovaný..nie???. Proste ak začneš startovať,starter vysunie pastorok a začne točiť vencom(to je asi ten zotrvačník?-sorrry-ak nemám pravdu),tým sa roztočí celý "systém"(valce a tak..) a nastartuješ motor.
No ale ako píše josuk, zotrvačník sa pri tom START-STOP netočí !
Podľa mojich vedomostí (a že ich mám žalostne málo okolo toho

),by mal motor zhasnúť ak sa prestane veniec točiť.No ale potom -ak sa zotrvačník(ak je to ten veniec) netočí, pri opätovnom startovaní ho musí roztočiť pastorok startéru a ten predsa nemôže byť "nalepený" stále na venci...Čiže mne z toho vyplíva,že je to opäť len obyčajné-VYPNUTIE a NASTARTOVANIE motoru .Čiže v tomto prípade je rozdiel len v tom,že nemusíš po vyslapnutí spojky "otočiť klúčom-alebo stlačiť gombík"ale automaticky sa spustí startovanie samo...Nie??
 ),by mal motor zhasnúť ak sa prestane veniec točiť.No ale potom -ak sa zotrvačník(ak je to ten veniec) netočí, pri opätovnom startovaní ho musí roztočiť pastorok startéru a ten predsa nemôže byť "nalepený" stále na venci...Čiže mne z toho vyplíva,že je to opäť len obyčajné-VYPNUTIE a NASTARTOVANIE motoru .Čiže v tomto prípade je rozdiel len v tom,že nemusíš po vyslapnutí spojky "otočiť klúčom-alebo stlačiť gombík"ale automaticky sa spustí startovanie samo...Nie??(Teraz som to asi dobre dokomolil

-soryy)
 -soryy)

), pokud  motor chytne na první otočení nevidím v životnosti systému vůbec žádný problém...
 ), pokud  motor chytne na první otočení nevidím v životnosti systému vůbec žádný problém...