Rada s koupí avensisu
Nafta vs. benzin
To kannibal: Já tohle začal řešit před dvěma roky,s mým nájezdem 15-18litrů ročně byl jasnej benzín. Slušnýho Avíka v kombi jsem sháněl skoro rok, a co vraků jsem navštívil - fujtajxl, ještě teď se oklepu. Skončil jsem u 1,8 - spotřebu mám v průměru počítač 6,2, reál 6,4. Kromě xenonů od Jacka a výměny oleje žádná investice, jen do výbavy. Naftu mám u služebních Ochcávek - jedna mě nechala v Náchodě, druhá u Drážďan. V Essenu zase 1,4 Fabka, aby to nebylo jednostranný, ale to nejsou toyoty. Ať si z toho vezme kdo co chce.....
EX Moskvič 1500
EX Trabant 601
EX Toyota Corolla Kombi 1,3 ´91
Subaru Vivio 4WD ´95
Toyota Avensis Kombi 1,8 ´05
EX Trabant 601
EX Toyota Corolla Kombi 1,3 ´91
Subaru Vivio 4WD ´95
Toyota Avensis Kombi 1,8 ´05
Co se týče D-CAT. Četl jsem několik recenzí, kde píšou, že je náchylný k poruchám. Lze se tomu vyhnout: za studena to nehonit (je to celohliníkový omotor s litinovou vložkou a rpzdíly v teplotní roztažnosti dělají kroucení hlavy a úniky chladící kapaliny), aditiva v létě i v zimě na ochranu vstřikovačů, výměna oleje a filtrů á 15 tisíc a ne 30 tisíc. Dále doporučena výměna převodového oleje po cca 120 tisících a sundání olejové vany a vyčištění sacího koše olejového čerpadla. Mám s D-CAT najeto 100.000 a zcela bez problémů, táhne jak raketa a spotřeba 6.8, v zimě 7.1. Nicméně život jde dál a chystám se ho prodat.
Avensis 2007 D-CAT kombi
Tady se něco nově objevilo.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Věčnej rejpal
Proč to teda prodáváš, když je to zcela bezproblémové auto ?Adamec_Pavel píše:Co se týče D-CAT. Četl jsem několik recenzí, kde píšou, že je náchylný k poruchám. Lze se tomu vyhnout: za studena to nehonit (je to celohliníkový omotor s litinovou vložkou a rpzdíly v teplotní roztažnosti dělají kroucení hlavy a úniky chladící kapaliny), aditiva v létě i v zimě na ochranu vstřikovačů, výměna oleje a filtrů á 15 tisíc a ne 30 tisíc. Dále doporučena výměna převodového oleje po cca 120 tisících a sundání olejové vany a vyčištění sacího koše olejového čerpadla. Mám s D-CAT najeto 100.000 a zcela bez problémů, táhne jak raketa a spotřeba 6.8, v zimě 7.1. Nicméně život jde dál a chystám se ho prodat.
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
-
- Věčnej rejpal
Počkej, to si děláš srandu, ne ? Vyběhlý airbagy, komplet vyměněná přední kapota...To můžeš jít rovnou do AAA...stani píše:Tady se něco nově objevilo.
Jasně, také je tam poloviční cena... Dal jsem to jen jako zajímavost, přišlo mi to emailem.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Věčnej rejpal
Toto mně příjde, jako zbytečně vyhozený peníze...Pokud mně auto slouží a jsem s ním spokojen, tak nevidím důvod proč se ho zbavovat....Taky můžeš dopadnout tak, že si koupíš novější a bude se Ti tam všechno sypat...Adamec_Pavel píše:Vyskytly se nějaké peníze tak chci obměnit za novější.
Máš samozřejmě pravdu, není to zcela racionální rozhodnutí. Ale mě prostě auta po čase tak trochu přestanou přestanou bavit. Už mi chybí ta vůně novoty. A taky si řákím, že je poslední šance to slušně prodat, jezdím 22.000 km ročně a víc, takže za rok bych měl najeto kolem 150.000 a to už se špatně prodává pokud nechceš stočit km. Když jsem před 5 lety prodával Focus kombi se 180.000 stál půl roku v bazaru za půl darma, ale všude okolo auta s rádoby 100.000 km. Nakonec ho koupil známý s tím, že radši poctivých 180.000 než tacho 100.00 a v reálu 250.000.
Avensis 2007 D-CAT kombi
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- CommonUser
- Věčnej rejpal