Filter klimatizacie/vzduchu
Mil: Mozes prosim napisat, koho si v Bratislave oslovila (mailovu adresu)? Ci to bol predajca, alebo nejake ustredie. Mne totiz trosku vadi arogancia a kedze som pred nedavnom auto kupil v Autogrande v BA, budem ich kontaktovat tiez. V priapde necinnosti a ziadnej odpovede nie je problem danu instituciu navstivit osobne. To vacsinou zabera.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
Re: Finalne riesenie solo pre mna
Cele mi to pride take, ze ani nevedia co predavaju. Boha, ked uz som distributor/predajca, tak viem o svojich autach vsetko od A do Z. Ked uz to tam nedavaju tak predajca mal ako prvu vec povedat: nemate tam filter.. a nie ponukat kadejake prebytocne listy z katalogu..mio píše:Takze, prisiel mi konkretny navrh z Toyota CZ:
vracíme se k Vám v záležitosti Vaší stížnosti na absenci filtru klimatizace ve Vašem voze. Po důkladném prověření celé situace musíme konstatovat, ...
Ano,to samozrejme vieme,že dokonca aj v anglicku majú takýto problém.Myslím,že sa to tu už spomínalo.Ale keď sa neozveš,oni ti nenapíšu sami od seba,že chceme Vám dať filter-prídte si po neho 
Inak-Mio alebo aj iní členovia z tejto vebovej rodiny,ktorí ste napísali do Prahy ,alebo inde(trebars do Bruselu)e-mail,že prečo ten filter nie je vložený a či to budú riešiť...-ako dlho ste čakali na odpoveď ? Ja som im do Prahy poslal sice len pred včerom e-mail,ale ak im to bude trvať večnosť,tak si ho radšej kúpim...
Inak-Mio alebo aj iní členovia z tejto vebovej rodiny,ktorí ste napísali do Prahy ,alebo inde(trebars do Bruselu)e-mail,že prečo ten filter nie je vložený a či to budú riešiť...-ako dlho ste čakali na odpoveď ? Ja som im do Prahy poslal sice len pred včerom e-mail,ale ak im to bude trvať večnosť,tak si ho radšej kúpim...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Nekupuj, dostaneš ho grátis. Odpověď trvala cca 3 týdny (v mém případě)muco píše: Ja som im do Prahy poslal sice len pred včerom e-mail,ale ak im to bude trvať večnosť,tak si ho radšej kúpim...
Já ho neměl 2 roky
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Dnes ma kontaktoval moj predajca aby som na dalsi tyzden prisiel dezinfikovat a doplnit filter.
Muco,zrataj kolko to trvalo od zalozenia tejto temy
+ kolko som sa ja nadychal ked som za rok a pol najazdil 26tis.km 
Lovu zdar.
Muco,zrataj kolko to trvalo od zalozenia tejto temy
Lovu zdar.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Takže damy,páni-je to tu-rekordne rýchlo vybavené-budú tento "nedostatok" riešiť ,ale mám si vybrať.Buď mi ošlú 1 kus na moju adresu,alebo do najbližšej predajne(servisu).-kde mi to vložia.

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Dnes prisla odpoved aj mne (asi po tyzdni). Riesenie ponukli presne take iste, ako uvadza muco v prispevku vyssie.
Tymto uznavam Toyote, ze nespokojnost zakaznikov im nie je lahostajna a snazia sa reagovat na nase podnety. Musim priznat, ze som prekvapeny. Nepocital som, ze budu vobec reagovat na mailove staznosti, nie to este filter zdarma dodatocne domontovavat.
Snad som to nezakrikol, bodaj by k nam pristupovali stale tak
Tymto uznavam Toyote, ze nespokojnost zakaznikov im nie je lahostajna a snazia sa reagovat na nase podnety. Musim priznat, ze som prekvapeny. Nepocital som, ze budu vobec reagovat na mailove staznosti, nie to este filter zdarma dodatocne domontovavat.
Snad som to nezakrikol, bodaj by k nam pristupovali stale tak
Detto
Že sa neozvú,toho by som sa neobával,lebo myslím si,kto napísal do Prahy,skoro každému(ak nie všetkým) vyhoveli-minimalne aspoň odpovedali.Len sa mi zdá podla tých predchádzajucich reakcií,že niektorí slovenskí predajcovia nás-zákazníkov majú viac -menej na "háku"-ČESŤ VÝNIKMKÁM
Že sa neozvú,toho by som sa neobával,lebo myslím si,kto napísal do Prahy,skoro každému(ak nie všetkým) vyhoveli-minimalne aspoň odpovedali.Len sa mi zdá podla tých predchádzajucich reakcií,že niektorí slovenskí predajcovia nás-zákazníkov majú viac -menej na "háku"-ČESŤ VÝNIKMKÁM
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ja som adresoval svoju poziadavku (staznost) na slovensku Toyotu, pricom ceska bola len v kopii. Avsak pre oblast Cesko-Slovensko je pravdepodobne "hlavnym stanom" prave ceska Toyota, a to myslim konkretne v Prahe. Oficialne vyjadrenia vydavaju oni. Usudzujem to aj z rozhovoru s predajcom v Bratislave. Jednak moj Yaris putoval zo skladu z Prahy a takmer vsetko, co som sa pytal, bolo od neho smerovane na Prahu. Nechcem nejak obhajovat slovensku Toyotu, ale mozno to maju riesene takto (poziadavka od slovenskych zakaznikov - Toyota preposle do Ciech - ceske zastupenie sa vyjadruje), a mozno sa mylim.
Hlavne je, ze sa tym niekto zaobera.
Hlavne je, ze sa tym niekto zaobera.
Aj to je možné-veď prečo by inak posielali filter či už predajcovi v SR,alebo rovno tebe.Keby so slovenskom nemali nič spoločné,ťažko by odpísali tak presvedčivo,že ti domontujú v servise alebo to pošlú tebe domov....
No v konečnom dôsledku to vyriešia tak,aby bol spokojný zákazník.Môžu ale právom tvrdiť ,že naozaj tento model to nemá vo "výbave",takže bohužial,smola...Takže ja si toho vážim,že sa naozaj snažia nám vyhovieť.
No v konečnom dôsledku to vyriešia tak,aby bol spokojný zákazník.Môžu ale právom tvrdiť ,že naozaj tento model to nemá vo "výbave",takže bohužial,smola...Takže ja si toho vážim,že sa naozaj snažia nám vyhovieť.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid