Myfunovo Celica
A tohle si myslím, že je problém mnoha řidičů...... Jakmile mě někdo (byť s pixlou na prasata) začne předjíždět (i v obci a na plnou), tak já mu prostě nezrychlím!!!!!!!!! Ani o kilometr za hodinu. Vím, je to možná debilovina (ode mě), ale počkám a klidně jej předjedu potom já a zpomalím na devadesát, ale NIKDY (!!!!!!!!!!!) mu nezrychlím ve chvíli, kdy bliká levým a snaží se předjet.....
KLidně mě pro tento názor odsuĎte, ale myslí si, že pokud mi někdo zrychlí v okamžik mého předjíždění (i v okamžiku konce obce), tak je to kůrovec!
KLidně mě pro tento názor odsuĎte, ale myslí si, že pokud mi někdo zrychlí v okamžik mého předjíždění (i v okamžiku konce obce), tak je to kůrovec!
Back in Czech.
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hele určitě si mu to krutě nandalMyfune píše:Ale kucí já mu vůbec nebránil. Levej pruh měl celej volnej a rovinka dlouhá jak prase. Nemůžu za to, že má takovou popelnici, že mě nepředjel.![]()

V těch dvou situacích je zcela zásadní rozdíl. Přečti si to znovu a pořádně, něco ti totiž uniklo.Yokohama píše:hele určitě si mu to krutě nandalMyfune píše:Ale kucí já mu vůbec nebránil. Levej pruh měl celej volnej a rovinka dlouhá jak prase. Nemůžu za to, že má takovou popelnici, že mě nepředjel.![]()
ale nepřipadne ti trochu ironický když na začátku topicu si stěžuješ že si potkal idiota co ti brání v předjíždění(kterej je mimochodem uplně vyšinutej člověk
) a na konci se pyšníš tím, že si udělal někomu jinýmu vlastně to samý
Sice sis to zdůvodnil plnou čarou a obcí ale i tak mě takový chování připadne trochu dětinský...
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Jinak jak píše aczasa tak to je samozřejmě mnohem méně konfliktnější postoj. I když je otázka co se odehraje potom při tom předjíždění zpět, aby to nebyl nějakej *píp*
Jinak to se mi na cestě z Brna vlastně stalo taky. Jak jsou před Svitavama ty obce jak je tam např. Rozhraní atd.. Tak tam někde je úsek mezi obcemi že to je sice rovinka v obci ale domky nikde jenom pole z obou stran. A je tam povolená sedmdesátka. Tak než jsme přijeli k tomu úseku, tak sem jel jako třetí auto a za mnou týpek z Fábií a nutně mě musel předjet chvíli před tímhle úsekem a to jen proto, že si udržuju rozumný odstup a to tyhlety spěchavý pitomce prostě nenechá v klidu dokud mě nepředjedou. Jak přišla ta rovinka, tak se kluci rozjeli a pak jsem je ze čtvrtého místa předjel všechny a byl klid.
Jinak to se mi na cestě z Brna vlastně stalo taky. Jak jsou před Svitavama ty obce jak je tam např. Rozhraní atd.. Tak tam někde je úsek mezi obcemi že to je sice rovinka v obci ale domky nikde jenom pole z obou stran. A je tam povolená sedmdesátka. Tak než jsme přijeli k tomu úseku, tak sem jel jako třetí auto a za mnou týpek z Fábií a nutně mě musel předjet chvíli před tímhle úsekem a to jen proto, že si udržuju rozumný odstup a to tyhlety spěchavý pitomce prostě nenechá v klidu dokud mě nepředjedou. Jak přišla ta rovinka, tak se kluci rozjeli a pak jsem je ze čtvrtého místa předjel všechny a byl klid.
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hele nechtěl sem vytvářet konfliktní postoje ovšem nemohl sem si odpustit poukázat na docela velkou shodu situací krom toho že tohle dělá dost lidí a je to přinejmenším dosti trapnýMyfune píše:V těch dvou situacích je zcela zásadní rozdíl. Přečti si to znovu a pořádně, něco ti totiž uniklo.Yokohama píše:hele určitě si mu to krutě nandalMyfune píše:Ale kucí já mu vůbec nebránil. Levej pruh měl celej volnej a rovinka dlouhá jak prase. Nemůžu za to, že má takovou popelnici, že mě nepředjel.![]()
ale nepřipadne ti trochu ironický když na začátku topicu si stěžuješ že si potkal idiota co ti brání v předjíždění(kterej je mimochodem uplně vyšinutej člověk
) a na konci se pyšníš tím, že si udělal někomu jinýmu vlastně to samý
Sice sis to zdůvodnil plnou čarou a obcí ale i tak mě takový chování připadne trochu dětinský...

No třeba to, že sem na pána nefakoval
a nesrazil ho do příkopu?
Jinak já ho neblokoval vědomně. Von mě dojel v obci kde sem jel dle tacho 60(55). Když už měl takový pocit nadřazenosti vůči druhému účastníkovi silničního provozu obzvláště v noci a takovou neúctu k pravidlům silničního provozu, tak mě mohl předjet když sem jel v obci na rovince těch 60, a to klidně přes dvojitou plnou čáru. Obzvláště, když tam v noci nikdo nebyl, to bych mu nezrychlil, protože by mě tak dlouho nesral
Ale tohle byl vcelku uvědomělý řidič kterému to došlo a nejspíš mu nešlo o naschvály.

Jinak já ho neblokoval vědomně. Von mě dojel v obci kde sem jel dle tacho 60(55). Když už měl takový pocit nadřazenosti vůči druhému účastníkovi silničního provozu obzvláště v noci a takovou neúctu k pravidlům silničního provozu, tak mě mohl předjet když sem jel v obci na rovince těch 60, a to klidně přes dvojitou plnou čáru. Obzvláště, když tam v noci nikdo nebyl, to bych mu nezrychlil, protože by mě tak dlouho nesral

Ale tohle byl vcelku uvědomělý řidič kterému to došlo a nejspíš mu nešlo o naschvály.
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu se nechci dohadovat ani nikoho urážet,ale tebe bych tipnul na policajta,nebo lampasákaaczasa píše:

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
letmo sem to pročet, vyplynulo z toho co si řekl že do tebe "možná" šťouchnul, kdyby do tebe šťouchnul tak si myslím že o tom určitě víš na místě a nemusí ti to říkat servisákMyfune píše:No třeba to, že sem na pána nefakoval
a nesrazil ho do příkopu?
Jinak já ho neblokoval vědomně. Von mě dojel v obci kde sem jel dle tacho 60(55). Když už měl takový pocit nadřazenosti vůči druhému účastníkovi silničního provozu obzvláště v noci a takovou neúctu k pravidlům silničního provozu, tak mě mohl předjet když sem jel v obci na rovince těch 60, a to klidně přes dvojitou plnou čáru. Obzvláště, když tam v noci nikdo nebyl, to bych mu nezrychlil, protože by mě tak dlouho nesral![]()

To není o tom že možná šťouchl. To je o tom že šťouchl. Nebo jsi už někdy dostal smyk do vnitřku zatáčky? Uvědom si, že na auto které jede nikoliv rovně, ale do oblouku působí odstředivá síla a tu drží na uzdě adheze pneumatik, nebo li dostředivá síla. Abych mohl dostat smyk proti odstředivé síle (do vnitřku zatáčky) tak mi muselo být pomoženo zvenčí. A nerovnost na silnici to opravdu nebyla. Takovou věc si ale na místě prostě neuvědomíš, když se ti stane poprvé v životě. V tu chvíli máš úplně jiné myšlenky v hlavě.
Ne hele Yokohama sem si na tebe fakt nezasedl. To jen, že zatím co ty to jen čteš, tak já to mám v paměti nadosmrti, tak fakt nic ve zlém.
Laser Beam Jak to jako myslíš, že jsi ho pustil a on pak měl střet s kamionem? Nějak si tu situaci nedovedu vybavit. Myslíš něco jako tohleto? http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... adakem.htm
Ne hele Yokohama sem si na tebe fakt nezasedl. To jen, že zatím co ty to jen čteš, tak já to mám v paměti nadosmrti, tak fakt nic ve zlém.

Laser Beam Jak to jako myslíš, že jsi ho pustil a on pak měl střet s kamionem? Nějak si tu situaci nedovedu vybavit. Myslíš něco jako tohleto? http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... adakem.htm
K těmto povoláním mám daleko.Laser Beam píše: Opravdu se nechci dohadovat ani nikoho urážet,ale tebe bych tipnul na policajta,nebo lampasákaCo znamená kurovec(teda kromně toho brouka)
![]()
![]()
Ale ted vážně,jednou sem takhle nechal předjet,jak ty píšeš chlápka v Camry,už sem doslova stál a to co z něho zbylo po střetu s kamionem,na to nikdy nezapomenu
Nebylo poznat,co je sražená krev.kusy lebky,mozek,kuže.Takže nějaký zásady nemají význam,ale situaci musíš vyhodnotit na místě.A nezapomen na toho kurovce

Ale Nevím, na co svým příspěvkem reaguješ... Přeci ani když jedu v obci 55, tak mi neříkej, že je správně, když tě někdo začne předjíždět, tak mu zrychlíš na 95 a pak teprve se necháš předjet? To je divné, ne? A podle mě velmi nebezpečné, protože to velmi "nepředvídatelně" prodlužuje dobu předjíždění!
Jiank kůrovec je surovec... Jak praví nějaká říkanka. A já tohle rád používám místo sprostých slov.

Back in Czech.
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Myfune,jel za mnou asi 20km a ani jednou to nezkusil a to sem jel pouze 80,90 a pak 4km před St.Hrozenkovem v dlouhý zatáčce začal předjíždět,tak sem radši sjel za pravou krajnici,kdyby něco vyjelo at má místo a pak vyjel do proti kamion,tak sem ubrzdil na40.Zaprvé udělal jsem mu tolik místa,že by sme se vešli všichni tři,zadruhé,brzdil sem tak,že se dávno mohl zařadit,ale neudělal to.Kdybych to s tou slušností a opatrností tak nepřeháněl,tak by možná zajel zpátky za mně a nestalo se to....

Laser Beam tak to je drsné když se to takhle odehraje před tebou. To je taky jedna z věcí na kterou řidiči nějak nemyslí. Že přerušovaná čára v zatáčce neznamená že se dá bezpečně předjet.
A byl na tebe těch 20 km nalepenej a nebo si držel odstup?
A byl na tebe těch 20 km nalepenej a nebo si držel odstup?
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ty sis to asi špatně přečetl,já nic takovýho nemyslel,v jednom příspěvku sem chtěl říct,že když Myfune na konci obce zrychlil,tak neudělal nic špatnýho a pak jsem myslel,že když jedu 90 a někdo mně předjíždí rychlostí 95,tak to není předjížděníaczasa píše:Ale Nevím, na co svým příspěvkem reaguješ... Přeci ani když jedu v obci 55, tak mi neříkej, že je správně, když tě někdo začne předjíždět, tak mu zrychlíš na 95 a pak teprve se necháš předjet? To je divné, ne? A podle mě velmi nebezpečné, protože to velmi "nepředvídatelně" prodlužuje dobu předjíždění!
Jiank kůrovec je surovec... Jak praví nějaká říkanka. A já tohle rád používám místo sprostých slov.