Katalóg samozrejme len sa mi nedarí zohnať graf na moju 1.4 D-4D. Nepomohol by mi niekto?Luke_Luke píše:![]()
![]()
pekne pekne...Ty mas doma ten katalog motoru od Toyoty, nebo umis lepe googlit?
Auris 1,33 Dual VVTi
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
2.4 ka je hodne dobry motor, nastupce 2,2 co mame v Camry a jsou to motory s celkem malou spotrebou a vydrzi spousty kilometru ( btw ta 2,2 ma stejnou spotrebu jako moje 1,6 , hlavne nemusi clovek porad radit a vytacet motor , az si to nekdy zkusite pochopite , to je jako kdyz si nekdo koupi fabii v nafte 1,4 a 1,9 sice je vetsi pojistka ale spotreba jen 0,6 litru vetsi ale 1,9 je uplne o necem jinem ) a 4x4 je na hory jako delany
chudy oukej: opraveno
chudy oukej: opraveno
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pát 01.05.2009, 21:35, celkem upraveno 2 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
nejmenší nafta ve fabce je 1,4, ale jinak naprosto chapu o čem mluvíš, Mam objem dva litry v naftě, v 70 km/h dam pětku a jedeš furt.Pavo.B. píše:2.4 ka je hodne dobry motor, nastupce 2,2 co mame v Camry a jsou to motory s celkem namlou spotrebou a maji vydrzi spousty kilometru ( btw ta 2,2 ma stejnou spotrebu jako moje 1,6 , hlavne nemusi clovek porad radit a vytacet motor , az si to nekdy zkusite pochopite , to je jako kdyz si nekdo koupi fabii v nafte 1,2 a 1,9 sice je vetsi pojistka ale spotreba jen 0,6 litru vetsi ale 1,9 je uplne o necem jinem ) a 4x4 je na hory jako delany
Luke_Luke píše:Tys ho nepochopil, on jel beztak z dovolenky a na nadrz ujel 800km a dotankoval do plna a ukazalo mu to 49l...
Jinymi slovy chtel se pochlubit spotrebou 6,125 pri dalkove jizde
nene za 2 tydny cca jsem to ujel do prace a zpatky + nejake popijizdeni po shopech atd

Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k
mno..
No myslim si ze nemas celkom pravdu. Ten udaj tam nebude zo srandy. Pocul si niekedy o "indexe rychlosti" pneu? http://www.maxim-pneu.sk/technicke-info/Pavo.B. píše:Tak tak, udaj v technicaku nic neznamena
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Jasny, to je vice nez jasny.
Ale kdo by si dal na Aurise pneu s indexem do 130kmh??
Ja mel primo origa Turanzy s indexem V, coz je do 240kmh a o te rychlosti se seriovemu Aurisu muze jen zdat...takze by to musel byt nejaky blazen, co by tam takove pneu dal
Ale kdo by si dal na Aurise pneu s indexem do 130kmh??
Ja mel primo origa Turanzy s indexem V, coz je do 240kmh a o te rychlosti se seriovemu Aurisu muze jen zdat...takze by to musel byt nejaky blazen, co by tam takove pneu dal

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox