T 18 Podvozek od Weitec co vy na to?

vše ohledně modelové řady Celica
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

ja prosazuju taky vyhradne Kayaby, sama na nich jezdim a po cca 100tis najetych km muzu rict ze stale funguji, nerikam ze na 100% ale funguji
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Palis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

Leňulka píše:ja prosazuju taky vyhradne Kayaby, sama na nich jezdim a po cca 100tis najetych km muzu rict ze stale funguji, nerikam ze na 100% ale funguji
Dnes za tebou dojedu kolem 4 a domluvíme se na tom ju. Myslel jsem si že se tady ozveš taky :D Weitec jsem už z hlavy vypustil,ale furt nevím jak to provést, snad to nějak vymyslíme aby to bylo na 100% ok
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak a uz je rozhodnuto, jde se do KYB a pruziny se uvidi, k tomu nove ulozeni a myslim ze podvozek bude luxusni :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jen se zeptam kde jste sehnali ulozeni ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

u me v praci :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

dodavatel jaky , znacka ? nebo mas skladem :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Palis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

Sám nevím nechávám to na Leňulce která se mého o mazla zrovna stará u sebe na dílně.
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

Palis píše:A co nechat origoš pružiny a nasadit na to tvrdé tlumiče to by asi nebylo to pravé ořechové že? :( Chci si ji pak oplastovat a nehodlám laminát brousit o asfalt tak to snížení fakt není aktuální. Mrknu se na ty Kayaba jen nevím kde je sehnet no snad pomůže strejda google :D
jestli hodlas oplastovat, tak tam dej cokoliv, stejne uz to bude jedno :P
TOYOTA CELICA ST205
Palis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

To si myslím že je jen věc názorů někomu se to líbí a někomu ne. Proč chci tvrdej podvozek jsem tady řekl a chtěl jsem pouze radu jakej. Na nic jiného jsem se neptal. :!:
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

leni, tak medzirecou nahod prosim ta cenu kopmletu ulozeni, tlmicov kyb plynokvapalinovych. :-) nech som v obraze, co ma caka a urcite neminie.

a ake pruziny tam date? ja som pozeral aj Inter Aloy, ci jak sa volaju... cena 4500czk.cca
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Palis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

To budeš muset na přesnou cenu počkat až se tady ukáže Leňulka. Nechávám to v její režii a pak se mě jan při konečném placení zatočí panenky :( Ale myslím že za uložení je to cca 6000 a tlumiče asi 11000. Pružiny zatím zkusíme nechat origo a uvidíme jak se to bude chovat. Pokud se mě to ale líbit nebude tak budu muset sehnat nějaké s originální výškou,ale tvrdší no uvidíme.
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

nekomu se libi plasty po celem aute, nekomu ne a nekomu se zase nelibi sportovni design jako mam ja a prohlasi o tom ze je to kde nic tu nic, milion lidi milion nazoru, nikomu nic nevymlouvam, navic design neresim, resim jen technicke veci, takze styling prenecham Palisovi, s podvozkem myslim ze budes spokojeny, dnes jsem dodelala komplet spodek, v tydnu prehodim jen ty tlumice, teda pokud budou rychli s dodavkou ulozeni, pruziny nechame seriove, myslim ze by to mohlo byt to prave orechove :wink: no a v tydnu se ji podivam na zoubek co se motoru tyce :P
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

no ja jsem chtel jen upozornit na to, ze kdyz auto vlastne pribere na vaze, tak jestli by nemelo mit extra tuhe tlumice, aby ty plasty nezustaly rozhazene po ceste
nikomu neberu co se mu libi, ale taky si nenecham brat to, co se libi nebo nelibi mne
TOYOTA CELICA ST205
Palis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

Nějaká váha tam určitě přibyde to máš pravdu,ale myslím si že to nebude zas tak markantní aby se kvůli tomu kupovalo něco HARD. Původně jsem chtěl celej podvozek stavitelnej od D2 Racing,ale po domluvě s Leňulkou jsem od toho upustil že by to byli vyhozené prachy. A předek kterej je nejníž mám na 100% vybranej od Pakfeifer a co vím tak má 4Kg což není zas tak moc. Prahy a prdel asi zvolím jinak, trochu se dívám i na cenu protože s tím co mě na tom dělá Leňa + hudba + plasty a pár maličkostí co chci je už hrubo přes kilo. Je to sice můj mazel a za ty 3 roky co ho mám konečně dostává co mu patří,ale má peněženka není bezedná :-( ALE!!! Pokud to nasadím na auto a zjistím že škrábu na každém sebemenším hrbolu tak se podvozek bude řešit dál. Nejprve tvrdší pružiny a i kdyby ani to nepomohlo tak vše co koupím asi najdete tady v sekci bazar a jdu do D2 sice vyhozené prachy,ale jak píšeš nechci to tahat po zemi!!! Snad to nebude tak horké a těch pár posledních slov se nestane skutečností :D
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

NYB koni nebo značkovej set... D2 nebart ani omylem... když už tak tein kterej je rozhodně lepší než čínskej kopyrátor D2 :D
Carlos Sainz limited 2468/5000
Odpovědět

Zpět na „Celica“