Takže to udělám úplně jinak, něco originálního, ale ne od toyoty... možná z 3000GT? celkem by mě zajímalo joj-myslim že to má jen ze shora a neni to součást kapoty a za kolik ( má taky fain bowle...)
I like OVAL
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
aaaha
tak díky, už v tom mam konečně jasno
Takže to udělám úplně jinak, něco originálního, ale ne od toyoty... možná z 3000GT? celkem by mě zajímalo joj-myslim že to má jen ze shora a neni to součást kapoty a za kolik ( má taky fain bowle...)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
3000GT
Tak 3000GT 91-92 nemá výdechy
je to jen kus "estetický" umělý hmoty, prej aerodynamic prvek heh
Škoda
Tak když nebude do vánoc Celi zlobit, dostane ty žábry od SANTY joj.
ad: nic nedostane, byl potřeba upgrade vejfuku + zadní kotouče... fuck santa
Tak když nebude do vánoc Celi zlobit, dostane ty žábry od SANTY joj.
ad: nic nedostane, byl potřeba upgrade vejfuku + zadní kotouče... fuck santa
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jak horkej je váš GRILL?
Já mam po jízdě tak horkej grill (výdech) že se ho nedá ani dotknout... a co vy? Že ty Celica motory pálej jako ďas? dalo by se na tom fakt dobře opejkat -třeba klobása 

Re: jak horkej je váš GRILL?
mne to moc nepece..ale zasa to moc nehonim. daj na tu kapotu po tom ako dojazdis zensku..uvidis ako bude prirazat :o))
micron píše:Já mam po jízdě tak horkej grill (výdech) že se ho nedá ani dotknout... a co vy? Že ty Celica motory pálej jako ďas? dalo by se na tom fakt dobře opejkat -třeba klobása :D
Celica All-trac