štefty na celica t23 141 KW . radu prosím
štefty na celica t23 141 KW . radu prosím
zdravím
nevíte někdo jaký je rozměr štftu na celicu T23 ? koupil jsem ji na plecháčích a chci dát alu 18 .. asi budou potřebovat dlouhhé štefty . kde se dají sehnat .... nebo má je někdo na prodej . děkuji za radu
nevíte někdo jaký je rozměr štftu na celicu T23 ? koupil jsem ji na plecháčích a chci dát alu 18 .. asi budou potřebovat dlouhhé štefty . kde se dají sehnat .... nebo má je někdo na prodej . děkuji za radu
no este som nepocul, ze kvoli tomu, ze tam das alu18 treba dlhsie stefty.... ja som dlhsie daval, ale kvoli rozsirovacej podlozke... kup alu hlavne so spravnym ET a malo by to pasnut..........
ps, 18je moc.
ps, 18je moc.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
štefty na celica t 23 141 KW
Na letní provoz mám 18 a et 35 a nepotřebuju žádné štefty.Pohlídej si hlavně hmotnost a šířku 18 jsou tam velké rozdíly.O proti 16 je tam dost velký rozdíl.Na 18 to připadá jako by tě někdo držel za ..... . Mám také TS 141 KW.
for:Pavel Liška
for Pavel Liška :
zdravím mohl by si mi poslat fotku jak vypadají tvé alu 18 na autě ?
Já už si vybral alu které koupím ale dělají se ve dvojím et 30, A 35 .Byl bych rači kdyby mé alu lezly kapku v zadu ven ...
zdravím mohl by si mi poslat fotku jak vypadají tvé alu 18 na autě ?
Já už si vybral alu které koupím ale dělají se ve dvojím et 30, A 35 .Byl bych rači kdyby mé alu lezly kapku v zadu ven ...
Thomas CZ
ty si ji přeci rozstřelil ne ? Kde si ji kupoval ? V Lytomyšly ?
Thomas CZ
jj taky ji mám od něj ale byl jen prostředník . majitel byl jiný ..
nn mám černou ts 2002 . mám ji tak 14 dní
nn mám černou ts 2002 . mám ji tak 14 dní
Re: štefty na celica t23 141 KW . radu prosím
Osobne bych si rozmyslel tam cpat neco vetsiho nez 17. Za prve je to predepsany max rozmer (na to se clovek muze....), za druhe, odejdou ti loziska. -> Viz muj pripad po 19 kolech na celice. Mam po nejake dobe uplne v haji loziska (JEDNO zadni se na kelly prodava za 8 tisic. Vynasobit to dvema clovek asi zvladne.mundik píše:zdravím
Jinak cim vetsi tim fesnejsi, to jo.
- elviiis
- Manager Týmu
pri pouziti vhodne sirky a et by loziska vyraznej odchazet nemeli bude to ovlineno pouze vyskou profilu pneu a tim vyslednymi razi... pociti to ale cepi poloosi motor brzdy... proste vse... navic to auto nema dostatedny kroutici momet a zvlaste jestli ted jsi na 16plechahc budes steklej ze to auto nejede... jinak delsi stefty nebude treba a to ani pri ruznem ET... spise si pohlidej aby to byl kvalitni dodavatel kol a byli u nich matky primo k tem kolum (nektere kola maji atipicke zahlubeni) a taky vystredovaci krouzky...
Carlos Sainz limited 2468/5000
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
štefty na celica t23-141-kw
Na 5g.2,0GT-i jsou předepsané 6x14,najezdil jsem na 8x17 a pneu 215-40-17 200 000 km.Dvakrát výměna tlumičů jednou kuláče,ale ložiska ani jednou a to tam byl snížený podvozek 40 mm.
Alu AEZ xylo 7.5x18 s pneu 225/40/18
zdravím
Tak už mám kola v lakovně v pátek by měly být hotové . Moc se na ně těším . pneu sem pořídil michelin pilot sport 2x a dunlop sportmax také 2X
Vzorek cca 80%. jak budou kola na voze ozvu se
Tak už mám kola v lakovně v pátek by měly být hotové . Moc se na ně těším . pneu sem pořídil michelin pilot sport 2x a dunlop sportmax také 2X
Vzorek cca 80%. jak budou kola na voze ozvu se
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
štefty na celica t 23 141kw
Ahoj, jakou barvu máš na kola a jaký rozměr pneu.