Bláznovství
Bláznovství
Tak si tak jezdím spokojeně T25 v naftě (najeto 130t km)a jak jsem si odvykl na všechno to drncání a klepání z benzínových aut předtím (toyota je opavdu kvalitně odhlučněna), tak jsem si začal poslední dobou všímat "hlučnosti" ohřátého motoru do 1400 otáček, poté sepne asi turbo a je ticho, nevím, jestli jsem blázen, předtím jsem to nepozoroval, ale to jsem si užíval to ticho, druhá věc, co mě trochu stresuje a udržuje v pozoru je loupnutí v podvozku při rozjezdu, myslel jsem si na pakny na zadní nápravě, loupe v tom pouze občas při rozjezdu z klidu, jsem trošičku znepokojem a po přečtení několika vláken o setrvačníku za vším vydím peníze, stres a řešení servisů, pomůže mi někdo a uklidní mě, děkuji Jirka
to lupnuti, cvaknuti v podvozku u zadni napravy pozoruju taky, ale jenom nekdy pri rozjezdu. delalo mi to aj na Carine, s tim sem byl v servisu a na nic neprisli, prej to bude starim materialu, ale tady po 4-5 letech bych to na stari materialu nevidel.
asi hledame chyby tam kde nejsou kdyz uz se nic poradnyho nepodela

Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
naprostý souhlas bratřebartp píše:to lupnuti, cvaknuti v podvozku u zadni napravy pozoruju taky, ale jenom nekdy pri rozjezdu. delalo mi to aj na Carine, s tim sem byl v servisu a na nic neprisli, prej to bude starim materialu, ale tady po 4-5 letech bych to na stari materialu nevidel.

nevím, jak mám ten hluk popsat, prostě hlasitější projev naftového motoru (jako když nastartujete studený motor, je to hlasitějíší než ohřátý), rachtání, (chvíli jsem přemýšlel, jestli něco nerezonuje na přední nápravě( myslel jsem si na plechy kryjící brzdy, ale ty drží, jako židovská víra)), nesetkal se s tím někdo?jelinek4 píše:Aky hluk mas namysli?
To loupani v podvozku je asi to co na vsetkych tychto avensisoch mala by to byt kontrola esp alebo volacoho takeho. Je to len pri prvom pohnuti po nastartovani take chrr a dost. takze to nieje ziadna vada