Avensis - spotreba
Avensis - spotreba
Ahoj, ma nekdo zkusenost se spotrebou a pripadne neduhama Avensisu rv 98; 1,6 benzin? Ten co chci koupit ma najeto 150 000, ale zdanlive nema chybu. Servisak, co ho prebiral tam uvedl, ze huci spojkove lozisko, cehoz sem si za jizdy nevsiml (cetl jsem to az po jizde). Jinak je uplne OK.
Dik
Dik
- Elvis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
typujem ze je tam ten isty motor ako v carine E , teda 4a-fe. Mal som ho, podla mna vynikajuce, spotreba vonku aj s klimou v pohode 6.5, v meste NIKDY nad 10. Auto s nim islo na seriovych 14" kolesach cca 210 km/h tachometrickych, s 17" to padlo na 180.
Pri vyssich km som mal akurat problem so spotrebou oleja avsak po zmene (dal som hustejsi) uz nezral.
Pri vyssich km som mal akurat problem so spotrebou oleja avsak po zmene (dal som hustejsi) uz nezral.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Elvis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
Zonixx - aky tuning mas na mysli? opticky, motoricky???ZonixX píše:v carine 2.0 16v 133k spotreba cca 8,5l priemerne.. teraz v avensise r.v. 2000, motor 2,0l VVTi 150k -> 7,5l v technicaku, nad 9 sa ani neda... a ma to najazdene 120,000km!
robil na tomto avensise uz ktosi tuning??? na nete toho vela nie je...
Inak ak by si mal combika avensis tak by si padol na zem ako sa da brutalne spravit. Ak chces viac info tak si daj vyhladavat v google "Toyota Caldina" pripadne tam este dopln st205, a daj si vyhladavat len v japoncine, s prepacenim sa poseres co ti ukaze

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Spotreba
Mám Avensis 1.6 81kW, najeto cca 80000 km. Celkova průměrná spotřeba je zhruba 7,0 l, jezdim převážně krátký vzdálenosti a klima je používaná tak z 60%. Na dlouhý vzdálenosti se s tím dá jezdit i za 6 l.
Toyota Avensis 1.6 sedan linea luna limited '99
Toyota Corolla 1.4 xli 3dv hatchback '93
Fiat 500F 0.5 '71
Toyota Corolla 1.4 xli 3dv hatchback '93
Fiat 500F 0.5 '71
Ale jo, nestezuju si, na 1.8 je to stale v mezi. Navic, kdyz jsem jezdil ve 50kw FeldePorsacek píše:Musis se s tim naucit jezdit ja kdyz jsem to mel 14 dni tak jsem jezdil za 10.5 a ted jezdim za 8.5 . Neboj to srazis a pak budes jeste Happy .

btw: odpovidal jsi, ze mas manual na tento typ Avensise, posilal jsem mail, jestli mi ho nemuzes za uplatu pujcit/okopirovat, nevim, jestli ti moje zprava dosla.