[/b]
 [/b]Toyota carina combi 2.0 1997
Toyota carina combi 2.0 1997
PROSÍM o pomoc praskl mi rozvodový řemen v servisu ho vyměnily sundali hlavu ventily přežily jen je zabrousily vše dali dokupy ale motor nenaskočil nemůže být problém ještě jinde  [/b]
 [/b]

[/b]
 [/b]- 
				ToyoCarE
Konečně
Tak chyba bohužel byla v servisu   dávejte si všichni pozor kam auto dáváte  já naletěl nakonec jsem auto odtáhl do značkového servisu zjistily že rozvodový řemen přetočily o 7 zubů ,rozdělovač přetočený aj. jsem poučený je to moje chyba.
  dávejte si všichni pozor kam auto dáváte  já naletěl nakonec jsem auto odtáhl do značkového servisu zjistily že rozvodový řemen přetočily o 7 zubů ,rozdělovač přetočený aj. jsem poučený je to moje chyba.

dávejte si všichni pozor kam auto dáváte  já naletěl nakonec jsem auto odtáhl do značkového servisu zjistily že rozvodový řemen přetočily o 7 zubů ,rozdělovač přetočený aj. jsem poučený je to moje chyba.
  dávejte si všichni pozor kam auto dáváte  já naletěl nakonec jsem auto odtáhl do značkového servisu zjistily že rozvodový řemen přetočily o 7 zubů ,rozdělovač přetočený aj. jsem poučený je to moje chyba.- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konečně
O sedm zubů., tak to by se mi nepovedlo ani doma v garáži,...super machři,..mikkk píše:Tak chyba bohužel byla v servisudávejte si všichni pozor kam auto dáváte já naletěl nakonec jsem auto odtáhl do značkového servisu zjistily že rozvodový řemen přetočily o 7 zubů ,rozdělovač přetočený aj. jsem poučený je to moje chyba.

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75' 
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz

JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- 
				tekiler
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konečně
heh tak to je mazec ,ArnieGT píše:O sedm zubů., tak to by se mi nepovedlo ani doma v garáži,...super machři,..mikkk píše:Tak chyba bohužel byla v servisudávejte si všichni pozor kam auto dáváte já naletěl nakonec jsem auto odtáhl do značkového servisu zjistily že rozvodový řemen přetočily o 7 zubů ,rozdělovač přetočený aj. jsem poučený je to moje chyba.

, jeste ze toyoty preziji skoro vse
 , jeste ze toyoty preziji skoro vse1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!!  TOYOTA CARINA E WAGON 96  1.8i 79kw -
7a-Fe

7a-Fe