kolísání otáček
-
- Člen Týmu
kolísání otáček
Dobrý den,
jde o corollu E10 65kW, když je motor studený tak kolísají otáčky, když se zahřeje tak běží dobře, neporadil by mi někdo čím to může být?
Díky
Lukáš
jde o corollu E10 65kW, když je motor studený tak kolísají otáčky, když se zahřeje tak běží dobře, neporadil by mi někdo čím to může být?
Díky
Lukáš
-
- Člen Týmu
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
no kdyz je motor studeny tak se automaticky zvysi otacky ktere klesaji jak se motor ohriva , pokud kolisaji vyrazne nahoru a dolu by znamenalo ze je bud spatny cidlo ktery ridi zvyseni otacek a nebo spatnej 5tej vstrik ( jestli ho teda ma ), nevim pockame na nejakyho odbornika tady
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
-
- Člen Týmu
To bych řekl, že je normální, taky sem to kolikrát postřehnul, že to jakoby trošičku houpe, ale opravdu jen nepatrněRampa89 píše:Taky mi, se mi zdá, kolísají otáčky. Není to nic extra výraznýho, skoro nepostřehnutelný, ale na otáčkoměru to poznáte a je jedno jestli je auto studený nebo zahřátý. Ale co, nic to neomezuje tak neřeším.

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Tak jako už sem si na to zvykl, ale třeba u stříbrné nebo když u mě byl mazi, tak u obou sice nebyl otáčkoměr, ale tam to prostě běželo sametově. Právě ta maziho mě překvapila, přes ten nájezd a ty trable, co s tím měl, tak když mi to na letišti půjčil, tak na volnoběh to běželo uplně v klidu.
Mě se pomalu blíží rozvody, tak do prázdnin, tak nechám nastavit aji předstih a zkontrolovat vůli ventilů...
Mě se pomalu blíží rozvody, tak do prázdnin, tak nechám nastavit aji předstih a zkontrolovat vůli ventilů...
Holomek!